sunnuntai 14. tammikuuta 2018

MieliHyväKalenteri 14. luukku - PalkitseminenHyvä työ ansaitsee palkintonsa. Palkinto von kannuste, joka tavoittelu auttaa pitämään motivaation yllä saavuttaa asetetut päämäärät. Välitavoitepalkinnot auttaavat jaksamaan urakoinnin.

Ystäväni Tuija teki elämäntapamuutokseen ja laihtumisen myötä hänestä kuoriutui itsevarma nainen jollainen hän oli halunut olla. Kysyin häneltä, asettiko hän itselleen tavoitepalkkioita. Näin hän vastasi:

"Mulla oli suurin palkinto se että saisin käyttää vartalonmyötäisiä vaatteita, housuja (en ollut vuosiin käyttänyt), tuntisin itteni itsevarmemmaksi ja paremamn näköiseksi. Ja olisi parempi olla. Haave ekoista Pin Up kuvauksista oli ainoa ns. todellinen palkinto minkä asetin. Päätin että jos 34-vuotissynttäreihin mennessä onnistuisin 20kg pudotuksessa, antaisin sen palkinnon itselleni. Tästä pudotin sit vielä kuvauksten jlk 5kg. Oon aina haaveillut mallintyöstä ja kameran edessä olemisesta, mutta ajattelin ettei isot voi tehä semmosta."

Vinkkjeä itsensä palkitsemiseen:
- Hemmotteluhetki
-Yö hotellissa ja käynti paremmassa ravintolassa
- Uusien vaatteiden ostaminen
-  Jotakin ei-arkipäiväistä. 

Lähteet:

Terve.fi: Älä palkitse itseäsi näin - voit kohta itse huonommin
Kuntoplus.fi: 9 tapaa palkita itsensä

Tuijan elämäntapamuutoksesta on kirjoittanut Voice.fi sekä Iltalehti ja häntä voi seurata Instagramissa @miss_lily_scarlet

Lue myös:
MieliHyväKalenteri 13. päivä - Motivaatio
MieliHyväKalenteri 15. päivä - Marjat

-----------
MieliHyväKalenteri vastaa joulukalenteria, paitsi tätä kalenteria voi lukea muulloinkin kuin tammikuussa. 

Kalenterin tarkoitus on muistuttaa itseäni päätöksestäni uusien elämäntapojen ylläpitämiseen sekä aktivoida muita samoilla linjoilla olevia.

-----------

Valokuva Unsplash kuvapankista: Photo by Fabrizio Verrecchia on Unsplash

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!