perjantai 17. maaliskuuta 2017

Tämän vuoden perhereissut eli konkurssi2017 -kiertue

Tämä ei ole mikään matkablogi, mutta hups-heijaa, on sitten tullut järkättyä tälle vuodelle muutama reissu Eurooppaan 😲 Mitenkäs tässä nyt näin pääsi käymään? Etenkin, kun jokaiselle reissulle olisi tarkoitus mennä koko perheen voimin.


Maaliskuussa suunnataan risteilylle Tallinnaan. Tuota ei moni edes laske matkaksi, mutta meillä lasketaan. Se on pikapyrähdys :)

Huhtikuussa vaihtuu laiva lentokoneeseen ja vuorossa on Ukkelin ensimmäinen lentomatka. Suunnaksi otamme Berliinin. Tämän reissun päämäärää jahkailtiin pitkään ja vaihtoehtoja oli monta, mutta päädyttiin lopulta Berliiniin. En muista enää miksi.

Kesäkuussa on vuorossa Iso-Britannia sekä Ranska. Tuolla reissulla tulee sitten lennettyä ja tarkoitus olisi junailla itsemme kanaalin ali. Rengasmatkamme ensimmäinen kohde on  Lontoo, josta jatkamme Bath'iin. Pari päivää Roomalaisia kylpylöitä ja Jane Austeinia, mistä on hyvä jatkaa  Länsi-Ranskaan, Nantesiin. Nantesissa pari päivää ja sieltä sitten Pariisin kautta Helsinkiin.

Tässä välissä on hyvä säästää pari kuukautta ja kunhan Ukkelille tulee mittariin kaksi vuotta, lähdemme (toistaiseksi) vuoden viimeisille reissulle. Kyseessä jälleen "kaksi kohdetta kerralla". Matkustamme lokakuun lopulla Varsovaan ja Prahaan. Kohteet valikoitui, koska tuli hankittua itselleni (ja siskolle) keikkaliput Nick Cave & The Bad Seedsin keikoille. Koko perheen voimin on tarkoitus reissuun lähteä. Varsova on uusi kohde, mutta Prahassa on tullutkin käytyä jo puolenkymmentä kertaa.

Että sellaiset matkasuunnitelmat olisi tiedossa, jos vain mikään ei estä menoa. (Tässä vaiheessa otetaan sitten vastaan sponsoreita ja yhteistyökumppaneita, jos miellyttää tukea meidän konkurssi2017 -kiertuetta 😉).

Edelliset perhereissut:
pikkujouluristeily Tukholmaan osa 1 - laivalla (Silja Line)
Pikkujouluristeily Tukholmaan osa 2 - maissa (Södermalm)

P.S. tuo Konkurssi2017 -nimi on sitten vitsi. Vaikka monta reissua tiedossa, niin kyllähän niistä taloudellisesti selvitään, koska meidän reissut on yleensä minibudjetin matkoja.
4 kommenttia:

 1. Huh, mikä matkavuosi tulossa! Ja aivan mahtavia kohteita. Erityisen hauskalta kuulostaa tuo kanaalin alitus. Jospa joku tarttuu yhteistyöehdotukseen ja loiventaa konkurssikiertuetta rahanmenokiertueeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä reissuja odotankin:) Viime vuonna käytiin Tallinnassa ja Tukholmassa, joten hauska päästä vähän kauemmaksi. Varsova ja Bath aivan uusia kohteita, mutta kun Ukkeli on mukana saa kaikki muukin aivan uuden tavan nähdä esim. Praha :) Yhteydenottoja odottaessa ;)

   Poista
 2. Se on aina kiva, kun on matkoja joita odottaa! :)

  Itsekin haluaisin tuon maiden välisen tunnelin testata joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan odotus ja suunnittelu on kyllä osa reissua. Varsova- Praha siirtymän suunnittelu vielä työnalla, mutta voi olla, että sekin mennään junassa. Yöjuna Puolan-Tsekin halki ei ehkä maisemien puolesta paljon anna, mutta kokemus, kokemus... mutta katsotaan mihin välineeseen päädytään.

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!