tiistai 21. maaliskuuta 2017

Vaatteiden metsästystä kauppakeskuksessa


Lähiöromanttisesti kävin katsomassa lähikauppakeskuksemme lastenvaatetarjontaa. Tarkoitukseni oli katsella Ukkelille hieman reissuvaatteita, ja katselutasolle kierros myös jäikin. 

Kauppakeskuksessamme on 6 liikettä joista saisi lastenvaatteita. Kävin näistä kolmessa, koska loppuihin en vain enää jaksanut mennä. Vaatteiden ostaminen on ollut minulle aina raskasurakka. Voin kyllä kiertää ja katsella, mutta itse ostaminen on vaikeaa. Itseni kohdalla mitään en meinaa löytää ja Ukkelille vaatteita kyllä löytäisini, mutta lompakko ei kestä kaikkia hankintoja :)

Tällä kertaa pistäydyin KappAhlissa, Lindexissä ja K-Citymarketissa eli ei mitään eksoottista tarjontaa. 

Ostoskierros alkoi ruokaostosreissun yhteydessä K-Citymarketista. Kaupassa ovat järjestelleet osastoja uusiksi, joten joka kerta tuntuu löytyvän jotain uutta vaikka samat olisi ollut jo vuoden rekissä. Tällä kertaa silmäni havaitsi aivan ihania Muumi (Moomin by Martinex) yöasuja ja vaatteita. Uskallan väittää, että nyt on laajentunut kuositarjonta, koska niin oli monenmoista tarjolla. Kaupassa en kehdannut alkaa kuvailemaan (olisi pitänyt!), joten valmistajan sivuilta yritin sitten kuvia metsästää. Jostain syystä ne näytti kaupassa paremmilta :/
Muumi by Martinex:Kaverukset 

Muumi by Martinex: Ratsastaa

Muumi by Martinex: Sirkus


Seuraavaksi käväisin KappAhl'ssa. Kappahlsta olen aiemmin löytänyt kaikkea kivaa, mutta nyt ei vain lähtenyt. Kohdalleni osuneet vaatteet tuntuivat olevan joko printtikuvioista (jotka oli kyllä hyviä!) tai sitten edustavan romanttisempaa sarjaa, joka taas ei minuun iske. Tosin olen heikkona neulostakkeihin, vaikka ne eivät ole niitä kaikista käytännöllisimpiä vaatteita taaperolle arkikäytössä. Reissuun ja kun pitää pukea vähän paremmin ylle ne sopii mainiosti. Jälleen kuvat löytyi KappAhl'n nettisivuilta (joista todettava, että en osaa niitä käyttää sujuvasti. Vika sivuissa vai käyttäjässä?)
KappAhl:Neuletakki Newbie

KappAhl:Neuletakki Newbie
Kun vauhtiin pääsin, kävin vielä Lindexissä. Minä niputan KappAhlinja Lindexin (sekä H&M:n) samaan kategoriaan, joten ei ihmekään, että mielestäni Lindexin tarjonta ei paljon eronnut KappAhl'sta. Tosin täältä en löytänyt senkään vertaa. Yksi haalari olisi kiinnostanut, mutta siihenkin kiinnitin huomiota vain sen vuoksi, että ostin lähes samanlaisella kankaalla olevan H&M:sta. Toinen mikä olisi voinnut kiinostaa oli lippalakki. (Nyt en löytänyt haalarin kuvaa netistä, joten olisiko ollut viime vuoden malliston viimeinen kappale tarjolla...).

Tässä vaiheessa shoppailukiintiöni olikin sitten jo täynnä. Lopputuloksena oli, että uusi Muumi-yökkäri pitää jossakin vaiheessa käydä ostamassa, mutta ei tuolla reissulla. 

Minulle osa matkaan valmistautumista on hankkia uusia vaatteita. Tai edes joku uusi paita yms. Tässä on vielä aikaa ennen matkaan lähtöä, mutta viimeisessä kaupassa totesin Ukkelille (niin kuin hänelle asia olisi tärkeä), että eiköhän hankita uudet vaatteet sitten sieltä reissusta.

Lue täältä mistä Ukkelille vaatteita tullaan ostamaan: Tämän vuoden perhereissut Eurooppaan

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän tuskasi. Minä vihaan shoppailua. Siksipä teen lähes kaikki lastenvaatehankinnat alueellisella Facebook-kirpparilla. Edullista ja vaivatonta! :D Tosin olen melkein varma, että ensi viikon Florida-reissulla innostun shoppaamaan - sekä itselleni että lapsille. Ainakin edellisellä kerralla jenkkien ostareilla oli yllättävän kiva tehdä ostoksia. Ainakin luottokorttilaskusta päätellen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minä luulen, että tyhjin käsin ette reissusta tule. Hyvää reissua, jos ei ehditä olla yhteydessä ennen sitä. Minä tykkäään nettikaupoista, mutta FB-kirpparit ahdistaa (nekin). Kerran olen ostanut FB-kirppiksen kautta, mutta silloinkin kaveri laittoi ilmoituksen, joten oli helppo hoitaa ostokset tutun kanssa.

      Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!