tiistai 21. elokuuta 2018

3-vuotissynttärisuunnitelmat - teemana Muumit

Kuvan lähde: Moomin.com
Vauvani täyttää lokakuussa 3 vuotta. Jo. Viime vuonna vietettiin synttäreitä Heikunkeikun leikkihuoneella, mutta tänä vuonna synttärit pidetään kotona.

Teemaa miettiessä kysyin Ukkelilta mikä oli hänen mieleen: Ryhmä-Hau, Puuha-Pete vai Muumit. Onneksi Ukkeli valitsi yksiosaisen teeman eli Muumit. Omasta mielestäni Muumit oli se helpoin näistä kolmesta tämän hetkisestä suosikista. Teema on myös monipuolinen sen suhteen mitä voi löytää valmiina, joten olen erittäin tyytyväinen, että sen sankari valitsi. Ja tätähän teemaa ei enää vaihdeta sanoisi sankari mitä tahansa.

Ystäväni Pinterest tarjoaa useita ideoita, kaupasta löytyy mehua, kaakaota, rusinaa, ja keksiä jotka menee teeman sisään ja aikuisille löytyy Muumikahvia Muumimukeista. Ah, kuinka helppoa.

Vieraslistaa tehtiin yhdessä Ukkelin kanssa ja Mieskin innostui suunnittelusta. Tämä on varmasti ensimmäinen kerta kun suunnittelemme jotakin koko perheen voimin (toteutus tosin taitaa jäädä sitten minun harteille).

Tarjoiluksi olen ehtinyt miettiä (edellä mainittujen rusinoiden, mehun ja keksien lisäksi) täytekakkua, joka todennäköisesti toteutuu parista levystä käärretorttutaikinaa + täytteet tai kasasta pannukakkuja/lettuja. 

Lisäksi esim. piparkakkumuotilla hedelmähahmoja, koristeltuja pikkuleipiä ja muffinsseja. Aktiviteetiksi voisi järjestää Nuuska Muikkusen kalastusnurkkaus tai Muumin hännän kiinnitystä. 

Mitä muita ideoita tulee mieleen mitä voisi teeman ympärille askarrella ja laitella?

6 kommenttia:

 1. Enpä ole jostain syystä itse tullut Muumeja ajatelleeksi teemaksi, mutta tämä tulee ehdottomasti olemaan myös meillä jossain vaiheessa synttäriteemana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vielä teemasynttäreitä ole ollutkaan ja Muumit kyllä tuntui helpommalta. Katsotaan miten käy lopullisen toteutuksen :)

   Poista
 2. Muumit on ihania, ja todellakin helppo teema. Meilläkin oli kerran.
  Suosittelen muumi cd -levyä taustamusaksi!

  VastaaPoista
 3. Elina //Vauhtihirmun elämää24. elokuuta 2018 klo 17.07

  Meillä on kanssa ollut Muumit lapsella, tosin jo 1v synttäreillä kun muumi-kirjat oli suuressa suosiossa :) Muumit on ihana aihe synttäreille ja siihen on niin helppo rakentaa ihanat juhlat ympärille. Hauskaa suunnitteluaikaa ja sitten juhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luinkin teidän 1-vuotissynttärijuhlista. Se, että Ukkeli valitsi aiheen on parasta :)

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!