maanantai 16. lokakuuta 2017

2 v synttärit


Lauantai-iltapäivänä juhlittiin Ukkelia. Äidin pikkumies täytti 9. päivä 2 vuotta, mutta synttärit vietettiin vasta nyt. Juhlapaikaksi osui kohdalle  Heikunkeikun Leikkihuone, kun onnekkaasti voitin 3 tunnin juhlapaketin Lapsellista blogin arvonnasta. Juhlapaikan osuminen kohdalle olikin suuri helpotus, koska synttärit osuivat tähän pahimpaan ajanjaksoon koulun lopputyön sekä muuton kanssa ja hermoni aikani ei olisi enää riittänyt synttäreiden järkkäämiseen kotona.

Juhlavieraiksi valikoitui sukulaisten lisäksi ystävät, Ukkelin entiset päiväkotikaverit sekä uusi naapuri. Olimme erittäin iloisia, että niin laaja lapsikatras saatiin paikalle nauttimaan leikkipaikasta. 

Kaiken kaikkiaan meillä olisi ollut 3 tuntia aikaa juhlimiseen, mutta päätimme supistaa ajan kahteen tuntiin. Loppupelissä 1,5 tuntia hujahti niin vauhdikkaasti, että juhlia olisi voinut jatkaa pidempään.

Juhlapaikka oli jokaiselle uusi ja saikin paljon kiitosta. Lapsilla oli tilaa leikkiä ja vanhemmilta tuli palautetta, kuinka mieluista oli, että saivat kaikessa rauhassa kahvitella ENSIN, koska lapset oli niin keskittyneitä leikkeihin. Nämä juhlat rikkoivat varmasti kaikki protokollat, koska kakussa ei ollut edes kynttilöitä puhallettavaksi. Onnittelulaulu laulettiin ja pyydettiin olemaan omatoimisia. 

Tarjolla oli kasvisvoileipäkakku kreikkalaisittain sisällä feta-paprikatäyte sekä omenatsatsiki; mustikkainen ja mangoinen smoothiekakku; kasviksia ja dippiä; Carneval -keksejä sekä Muumi -rusinoita. Haluaisin mielelläni ottaa kunnian paljon kehuja saanneista voileipäkakusta sekä smoothiekakusta, mutta kakut tilasin työkaverini siskolta. Tässäkin taisi olla kohtalo pelissä, koska kuulin kyseisestä leipurista viikkoa ennen synttärijuhlia  :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!