tiistai 14. elokuuta 2018

Suojelijapöllö suojaa


Kesällä 2016 näin kaverini Facebook - päivityksen, jossa hän jakoi kissoilleen (kyllä, KISSOILLEEN) teetättämien Suojelijapöllöjen kuvat. Ihastuin ajatuksesta yksilöllisestä, suomalaisesta, vartavasten lapselleni tehdystä suojelijapöllöstä.

Otin yhteyttä pöllöjä tekevään Nora Helsinkiin ja pääsimme diiliin pöllön kuvituksesta, vaikka hän sanoikin, että ei näköistöitä tee. Annoin taiteiljalle vapaat kädet. Ainoana toiveena oli, että pöllöstä löytyy Ukkeli ja Kissamme. 

Nora teki hienoa työtä ja koska pöllön nouto oli oma show (myöhässä, toisella muuta menoa kuin odottaa minua... Ei paljon ehditty muuta kuin vaihtaa raha tuotteeseen) huomasin pöllön olevan kaksi puolinen vasta kotona. Pöllössä on maalatti käsin sama kuva kummallakin puolella. Ihana!

Pari kesää myöhemmin pöllö on päässyt Ukkelin huoneeseen toteuttamaan tehtäväänsä. 


Kun ensimmäisen kerran kaivoin pöllön esille ja kerroin Ukkelille tämän olevan suojelijapöllö, hän automaattisesti yhdisti sen unien näkemiseen. Omien sanojensa mukaisesti ei enää näkisi unia pääkalloista. 

En tiedä onko pääkallot pysynyt poissa unista, mutta ainakaan niistä ei ole enää vähään aikaan puhuttu. Suojelijapöllö istuu suojelusenkeli -taulun edessä ja vartioi toisen unta. Ja on se vain edelleenkin hieno. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!