maanantai 6. elokuuta 2018

Elokuu 2016 - Mitä meillä tehtiin?


Elokuu 2016 alkoi Kouvolassa. Yövyimme hotellissa, kävimme Aquaparkissa (saatanan kylmää!) ja Tykkimäessä. Kouvolasta ajeltiin Kiuruvedelle mummmolaan.

Kiuruvedellä oli vattukausi parhaimmillaan ja tuli itsekin poimittua muutamat marjat pakkaseen. Löytyi muutama kanttarellikin.

Elokuussa aloitettiin myös asioita: Aloitin opintovapaan ja palasin opiskelemaan AMK:hon (neljänä iltana viikossa!). Ukkeli aloitti vuorostaan muskarin.

Muskariin lähdöt oli ainoita aamuja, jolloin piti kello laittaa soimaan. Ukkeli nukkui tosi hyvin ja tämä oli iltakoulua käyvän äidin onni, koska opiskelin öisin sekä ne pari-kolme tuntia päivisin, jolloin Ukkeli otti päiväunet.

Ukkelin taidot kehitttyi päiväpäivältä ja ruokamastui. Sormiruokailu oli parasta ja mikään ei jäänyt maistamatta.

Päivisin olimme aika paljon kotona, mutta esim. Rööperifestiin ehdittiin. Koko kesä oli kylmä, eikä elokuu tehnyt poikkeusta.

Ukkeli sai man caven olohuoneen nurkkaan, kun uuden pakastimen pakkauslaatikko jäi lelujen pitopaikaksi sekä barrikaadiksi, että Ukkeli ei pääsyt kissan makuupaikalle/kiipeilypuuhun. Epätyylikäs  ratkaisu oli tarpeen, koska rakkautta riitti ja jotenkin toinen piti pitää irti toisesta. Toinen kun ei osannut poistua paikalta (eikä ole vieläkäään oppinut).
****


Tämä postaussarja sijoittuu vuoteen  2016 eli mitä meillä tehtiin silloin.


Toukokuun 2016 tapahtumapostaus luettavissa tästä
Kesäkuun 2016 tapahtumapostaus luettavissa tästä
Heinäkuun 2016 tapahtumapostaus luettavisa tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!