perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kesäkuu 2016 - Mitä meillä tehtiin? + arvonta teaser

Toukokuun siirtyessä kesäkuun puolelle tapahtui paljon: Kesäkuussa 2016 aloitin Hima Saimi blogin eli nyt, kesäkuussa 2018, vietetään blogin 2-vuotissynttäreitä. Postauksen lopussa teaser tulevan juhlakuukauden arvonnoista!

Kesäkuu jatkui lämpimänä ja ulkoilimme paljon. Piknikillä käynti olisi ollut mielekästä puuhaa
ellei jokainen risu, oksa, kivi, käpy, mkä tahansa minkä sai nyrkkiin olisi mennyt suuhun.

Kesäkuun ensimmäisellä viikonloppuna kävimme syömässä koko perheen voimin Viikinkiravintola Haraldissa ja sunnuntaina äiti sai viettää laatuaikaa aikuisessa seurassa eli kävin kavereiden kanssa Kämpin Afternoon tealla.

Ensimmäistä kertaa kävimme tutustumassa myös Haagan Alppiruusupuistoon. Tuonna vuonna kukinta oli erittäin upea ja niin kuulema tapahtuu joka toinen vuosi.


Kesäkuussa käytiin neuvolassa ilman kummempia löydöksiä kotiin kannettavana.

Mieheni harrasti jalkapalloa. Niin ne ajat muuttuu. Nyt kalenterissa lukee Ukkelin treenit.


Kävimme Helsinkipäivän vietossa. Päivä oli sateinen. Rattaiden vuoksi minulta ja Ukkelilta jäi tutustuminen miinantorjunta-alus Purunpäähän. Odotimme laiturilla sen aikaa, että Mies kävi aluksen katsastamassa. Toinen kohde minkä kävimme katsomassa oli vasta-avattu Töölönpuisto.  


Seuraavalla viikolla treffasin koulukaveria äti-lapsi lounaan merkeissä, sain ostamani Tupperware valkosipulinpuristimen sekä kävimme shoppailemassa IKEAssa. Kun katsoo Ukkelin vaatetusta oli ilmat ilmiselvästi viilentyneet eikä shortseissa tarvinnut lähteä minnekään.


Loppuviikosta Miehellä alkoi kesäloma ja lähdimme juhannuksen viettoon jo viikkoa ennen jussia. Juhannuksen vietimme Kiuruvedellä, mutta ensimmäinen pysähdys tehtiin jo Lahdessa, jossa yövyimme hotellissa ja jatkoimme aamulla hyvän aamupalan jälkeen matkaa. Erittäin hyvä ja onnistunut päätös, jota voin suositella kaikille pitkän matkan ajajille.


Juhannusviikolla paistoi aurinko, vaikka kelit ei helteitä hiponut. Tarkeni pitkähihasilla. Olimme ostaneet kahluualtaan, joten se piti tietenkin viritellä. Kerran käytettiin, koska myöhemmin ei tarennut. 2016 oli aika kylmä kesä...


Juhannuspäivänä kipusimme itikoiden syötäväksi Lapinlahden Väisälänmäelle kansallismaisemaa katsomaan. Sade yllätti myös silloin.


Ukkeli pääsi myös ensimmäistä kertaa veneretkelle sekä naamiaisiin. Naamiaisaspukukuvat ovat ylisöpöjä (keijun siivet ja tyllimekko), mutta epäilen poikani vetävän mnut vastuuseen jossakin elämän vaiheessa, jos kuvan julkaisen, joten joudutte nyt vain kuvittelemaan miltä kuva voisi näyttää. Sen sijaan lisäsin kuvan itsestäni tädin luona 80-luvun alussa lähellä Väisälänmäkeä.

Kesäkuu päättyi Kiuruvedellä lomatunnelmissa. Heinäkuussa lisää henäkuun 2016 tekemisiä.

****

Kuten alussa lupasin järjestän blogin 2-vuotissynttäreiden kunniaksi arvonnan. Arvottavia palkintoja on neljä kappaletta. Palkinnot ovat: Breden merinovillainen haalari/yöpuku/välipuku (miten kukin haluaa käyttää), koko 62/68; Breden kypärämyssy, koko 47/49; Little Maya pääpanta, koko 52 ja Newbie paita 62. Arvon palkinnot yksitellen Instagramissa ja Facebookissa kommentoiden kesken. Julkaisen kunkin arvonnan sunnuntaisin kesäkuun ajan
Aikataulu:
1. arvonta alkaa 3.6.  (vastausaika 3.- 8.6. + arvonta 9.6.)
2. arvonta  alkaa 10.6. (vastausaika 10.- 15.6. + arvonta 16.6.)
3. arvonta alkaa 17.6. (vastausaika 17.-22.6. + arvonta 23.6.)
4. arvonta alkaa 24.6. (vastausaika 24.-29.6. + arvonta 30.6.)

Jos palkinnot kuulostaa mieleiseltä laita IG tilini (@hima_saimi) ja/tai Facebook sivu @himasaimi seurantaan ja muista osallistua :)

****

Tämä postaussarja sijoittuu vuoteen  2016 eli mitä meillä tehtiin silloin.
Toukokuun 2016 tapahtumapostaus luettavissa tästä

Kesäkuun 2016 blogipostaukset luettavissa tämän linkin takaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!