tiistai 1. toukokuuta 2018

Toukokuu 2016 - Mitä meillä tehtiin?

Nyt aloitan uuden postaussarjan, jossa kunkin kuukauden alussa jaan teille, mitä meillä tuli tehtyä vuonna 2016.Toukokuun valitsin aloittamiskuukaudeksi, koska toukokuun 2016 miellän blogini aloittamiskuukaudeksi. Ensimmäisen postauksen julkaisin kesäkuussa 2016, mutta postauksen tapahtumat sijoittuvat toukokuun viimeiseen päivään.

Toukokuussa 2016 olin kotiäitinä ja Ukkeli täytti 7 kuukautta. Päivät meni erittäin rutiininomaisesti: Nukuttiin pitkään, syötiin, nukuttiin. Ukkeli oppi joka päivä jotain uutta, ihastui keinumiseen ja ruokailuun tuli uusia vivahteita. Kalenterissa ei löydy kovin montaa merkintää arkipäiville, mutta sentään jotain on ylös tullut merkittyä.


Huhtikuun lopussa olin sairastellut ja vappuna olo oli vielä hutera. Vappupäivä oli lämmin ja kävimme Helsingin Rautatieasemalla. Linnanmäellä käyntiä suunnittelimme, mutta minulta loppui kuntokesken.

Toukokuun alussa kävimme kaveriperheen kanssa Helsinki-Tukholma -risteilyllä. Helatorstai oli tuonna vuonna 5. päivä. (Mielenkiintoinen huomio tähän väliin, että tänäkin vuonna lähdemme laivalle lähes samoilla päivämäärillä).

Laivareissun jälkeiseä viikonloppuna tuli pikkusisko kylään ja hänen poikansa kanssa kävimme Ukkelin ensimmäisellä Korkeasaari retkellä.

Äitienpäiväksi mies oli järjestänyt ylläriksi kasvohoidon Flamingo spahan.

Seuraavalla viikolla oli isosiskon vuoro käydä kylässä ja kävimme katsomassa Roihuvuoren kirsikkakukkapuistoa.

Lauantaina 14.5. Kävimme Kiasman skiditapahtumassa ja osallistumme värityöpajaan. Työpaja on alkanut jo klo 10.30, joten todennäköisesti tuona aamuna on herätyskello soimassa.

Seuraavana viikolla Ukkeli pääsi elokuviin Vauvakinon merkeissä. Samalla oli #lokakuiset2015 tapaaminen. Elokuvaa en enää muista, mutta oli varmasti hyvä.

Seuraavana viikonloppuna kävimme kaverin luona Keravalla.

Naistenkympille osallistuin 20.5. ja  viimeisenä päivä teimme Ukkelin kanssa kirpparikierrroksen mammakaverin sekä hänen poikansa kanssa ja illasta kaverin kanssa Design-museossa toisen ystävän kanssa. Ja tuosta päivästä alkoikin myös Hima Saimin tarina. Postaus on luettavissa tämän linkin takaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!