sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Voita paikka Perhekuplan bloggaajatapaamiseen 19.5.


Perhekupla järjestää jo toisen kerran tapaamisen, jossa lukijoillamme on mahdollisuus päästä tapaamaan Perhekuplan bloggaajia ja samalla viettämään leikkihetkeä hauskassa ympäristössä. Ensimmäinen kerta järjestettiin maaliskuussa ja nyt on uuden tapaamisen vuoro.

Tällä kertaa treffataan Helsingissä Herttoniemessä Heikunkeikun leikkihuoneella ja ajankohtana on lauantai 19.5. klo 11-13.

Perheblogin bloggaajista paikalla lisäkseni on Karhusola blogista Sara sekä Askeleita perheenä blogin Tiia.

Jotta tapaaminen ei jää meidän kolmen väliseksi, haluamme mukaan lukijoitamme, joilta löytyy leikki-ikäisiä lapsia.

Jättämällä tämän postauksen kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa paikan tapaamiseen sinulle ja lapsellesi/lapsillesi ja mukaan voit ottaa vielä ystäväsikin. Heikun Keikun leikkihuone on tarkoitettu lasten synttäreiden viettoon, joten puitteet lasten leikkiä ja temmeltää on kohdillaan.

Voittajien ei tarvitse lähteä tyhjin käsin tai vatsoin tapaamisesta. Olemme keränneet pienet lahjapussukat osallistujille sekä tarjolla on pientä purtavaa.

Minulle Heikunkeikun leikkihuone on tuttu Ukkelin 2-vuotisjuhlista, jotka järjestettiin lokakuussa. Suosittelen arvontaan osallistumista, jos perheeseesi kuuluu leikki-ikäisiä lapsukaisia. Juhlapaikassa on tilaa temmeltää ja lapsille riittää tekemistä. Myös aikuiset mahtuvat seurustelemaan keskenään ja nauttimaan kuulumisien vaihtamisesta lasten leikkiessä.

Ukkelin synttäreistä voi lukea 2-vuotissynttärit postauksesta.

Arvonnan säännöt:
 - Jätä kommenttikenttään sähköpostiosoite, jotta tavoitan voittajan
 - Voitto sisältää pääsyn tapaamiseen yhdessä ystävänsä kanssa. Toivomme, että paikalle pääsisi lapsia,  jolloin tapaamispaikka pääsisi oikeuksiinsa. Voittajalle (ja hänen seurueelle) ei korvata matka-, majoitus tai muita kuluja, jotka syntyvät tapahtumaan osallistumisesta.
 - Osallistumisaika 29.4. - 11.5.2018 . Arvonta suoritetaan 12.5.
 - Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla. Jos voittaja ei vastaa viestiin kahden päivän sisällä viestin lähettämisestä, suoritetaan uusi arvonta.

Eli jos ajankohta on sinulle sopiva ja tiedät sopivan kaverin mukaan, niin ei muuta kuin osallistumaan arvontaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!