keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Naisten kymppi - vinkkini ensi vuoden goodie bagiin


Naisten kymppi - tuo tuhansien hyllyvien tissien ja pyllyjen katkeamaton virta on jälleen suoritettu. Osa juoksi, osa käveli, mutta millä tahansa lähdöstä maaliin edettiin, tärkeintä oli yhdessä olo ja iloinen meininki (ja paskainen nauru tähän väliin).

Minä olin tänäkin vuonna mukana ja vaikka yritin esittää  neonvalotikkua, en voittanut parasasu palkintoa. Hyvä niin. Vaikka vähän olenkin katkera. Minua ei ymmärretty vieläkään.

Kympin kiertämisen jälkeen jokainen osallistuja sai perinteisen lahjakassin, joka sisälsi sponsoreiden tuotteita. Tänä vuonna olin kyllä hieman enemmän kuin pettynyt tuotetarjontaan, joten aloin miettimään vaihtoehtoisia sponsoreita ensi vuoden tapahtumaa ajatellen.

On täysin ymmärrettävää, että kun tuhansia naisia osallistuu naisille suunnattuun tapahtumaan haluaa heidät tavoittaa yritykset, jotka myyvät enemmän naisille, kuin miehille. Tiedättehän, niitä "naisten tuoteita".

Tänä vuonna laukusta löytyi laihdutusvalmiste, intiimisiteitä kaikkiin tarpeellisiin alapään vuotoihin, intiimikuivuuteen ravitsemustuotenäyte, puuro -pussi, pussismoothie, huulirasva, hammastahna valkoisempien hampaiden tavoitteluun, ihovoide, vettä ja palautusjuoma. 

Yhteen pussiin oli koottu koko naiseuden ankeus arkeus: hätäisistä lounaista ulkonäköpaineisiin ja intiimivaivoihin. 


Ensi vuonna, kun osallistun Kympille toivoisin löytäni kassista:
 - Kaljaa - Kylmä olut lenkin jälkeen piristäisi kummasti. Kyllä naisetkin arvostaa hyvää laatujuomaa. Tasa-arvoa lenkkeilyyn! Olkoot se olut vaikka sitten alkoholiton, mutta kyllä se sen tamppooninäytepaketin voittaa.
- Karkkia - Irtokarkkeja. Isopussi. Suklaakin käy. Sillä voi korvata ne tampoonit. Ei käytännössä, mutta lahjakassin sisältönä
- Lisää kaljaa. Pienpanimot on in. Kymppi voisi ottaa useamman sponsorin ja sieltä voisi sitten valit mennäänkö IPAlla, APAlla, JOPOlla vai taksilla kotiin. Monelle äiti-ihmiselle kymppi on niitä harvoja kertoja, kun pääsee lapsista eroon viettämään aikuisten laatuaikaa, joten otetaan ilo irti kunnolla. Tässä vaiheessa tosin pitäisi olla jo hieman humalaa vedessä.
- .... ja jotain muuta. Ajatukseni jumi tuohon kaljaan, ja en ole siitä yli päässyt. No ehkä terveysside voisi olla mukana, koska sillä voi imeyttää kätevästi pi-hi:n seuraavalla lenkillä. Niin ja onhan tämä naistenkymppi.
- Ruokaa. Kolmioleipä, salaatti, yms. jotain mitä oikeasti syödä lenkin jälkeen piknikillä.

Jospa tästä toivelistasta on järjestäjille apua ensi vuoden tapahtumaa miettiessä.

****
JA SITTEN TEKSTIN VAKAVA OSUUS:
Vielä ehtii osallistua keräyssivullani keräykseen Lastenklinikoiden kummien hyväksi. Keräys on osa Naisten kymppi tapahtumaa ja päättyy 3.6.2018. Mukaan voi osallistua omalla summalla. Keräyssivu tarjoaa vaihtoehtoja, mutta voit lähteä mukaan vaikka vitosella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!