maanantai 28. marraskuuta 2016

Kesäkuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin

Aloitin bloggaamisen kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla.
Tämä oli ensimmäinen postaukseni

Kirppareita, kukkasia ja muoviunelmia 

Julkaistu  01.06.2016 himasaimi.wordpress.com

Toukokuun viimeinen päivä oli aurinkoinen ja lämmin, sekä sen lisäksi  hyvin tapahtumarikas. Ainakin meidän taloudessa. Isän ollessa työmatkalla, unohdettiin hetkeksi päivärutiinit ja lähdettiin kaupungille viettämään laatuaikaa. Mikäs siinä olikaan ollessa, kun nuori mies viihtyy ja äitikin jaksaa. Yksin meidän ei tarvinnut päivää viettää, vaan treffattiin samalla kavereita. Ohjelmaa oli koko päiväksi ja mentiin paikasta toiseen, mutta siirtymisistä huolimatta ehdittiin nauttia nähtävyyksistä eli ei hötkyilty.
Päivän aikana käytiin Vekarakirppisellä, Ipanaisessa, Cafe Pirittassa, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Designmuseo

Koko teksti luettavissa täältä

Viikingit tulee ja ruoka maistuu

Julkaistu 04.06.2016 himasaimi.wordpress.com

Mieheni osti jouluna lahjakortin Viikinkiravintola Harald’iin. Jotta voimassaoloaika ei ehtisi umpeutua, päätimme käyttää kortin tänään. Muutama viikko sitten  sovimme päivämäärän milloin menisimme, pöytävarauksia ei tehty, koska aikomus oli mennä päivällä ja oletus oli, että mahtuu kyllä. Emme ottaneet huomioon, että juuri tänään  moni juhlistaa opiskelujen päättymistä tai päättynyttä lukuvuotta suuntaamalla kulkunsa kohti Haraldia. Kello yhden jälkeen saimme paikan ilman kummempia odotteluja, mutta monta pöytää oli varattuna ja odottivat juhlijoita.

Koko teksti luettavissa täältä


Lady seurassa - Afternoon tea

Julkaistu 06.06.2016 himasaimi.wordpress.com

Sunnuntaipäivän ehdoton kohokohta oli iltapäivätee hyvässä seurassa eli Kämp Brasseriessa nautittu Afternoon tea vanhojen ystävien kanssa. Lapset oli jätetty kotiin ja pääsimme parantamaan maailmaa kaikessa rauhassa parin tunnin ajan. Ilma oli puolellamme tämän herkkuhetken kanssa, koska hellesää oli vaihtunut tuuliseen ja sateiseen ilmaan. Mikä olisikaan ollut parempi sää istua sisällä teepannu edessä ja nauttia pikku suolaista ja päälle makeaa? Ja teehetken olisi voinnut aloittaa lasillisella kuohuvaa, mutta pysyttelimme tee-linjalla.

Koko teksti luettavissa täältä


Kukkaloistoa puistossa ja puutarha(kaupa)ssa

Julkaistu 08.06.2016 himasaimi.wordpress.com

Tänä syksynä tulee 20 vuotta siitä, kun muutin Helsinkiin koulun vuoksi. Tänä aikana on tullut aika paljon nähtyä ympäristöään, mutta niin kovin paljon on vielä kokematta. Yksi näistä ”miksi en ole tiennyt tästä aiemmin” kokemuksista tapahtui eilen, kun tutustuin Haagan alppiruusupuistoon. Myös Rodopuistona tunnettu puisto on ollut olemassa siellä kyllä koko ajan, mutta vasta tällä viikolla moisesta kuulin ensimmäistä kertaa. Ystäväni, jonka kanssa oli tarkoitus käydä eilen ostamassa parvekekukkia, kysäisi, että kiinostaako käydä tuolla ennen kaupoille menoa. Pienen googlauksen jälkeen olin todellakin kiinnostunut näkemään paikan.

Koko teksti luettavissa täältä


Helsingistä päivää - Helsinki-päivä 2016

Julkaistu 14.6.2016 himasaimi.wordpress.com

12.6. on perinteisesti ollut päivä, jolloin juhlistetaan Helsingin perustamista. Helsinki-päivällä on pitkät perinteet ja ohjelmatarjontaa riittää aamusta myöhäiseen iltaan. Kun kelit osuu kohdalleen, ei suunnitelmia tarvita, vaan satunnainen matkailija voi nauttia vastaan osuvista tapahtumista tai poiketa katsomaan mihin virta ihmisiä vie.
Tänä vuonna päivä osui sunnuntaille, joten kulkijaa löytyi vaikka minkälaista. Ilmakin oli vaihteleva porottavasta auringosta kirpaisevaan tuuleen pilvien tummentaessa taivasta. Mutta vedeltä vältyttiin, joten ulkona passasi olla.

Koko teksti luettavissa täältä


Juhannuksen viettoon -mitä ei ole mukana, sitä ei (nyt tällä kertaa) tarvita...

Julkaistu 17.06.2016 himasaimi.wordpress.com


Miehellä alkoi kesäloma ja juhannus tulossa,siinä sitä onkin jo ilon aihetta. Sääherralla taisi olla torstaina huono päivä, kun vettä tuli taivaan täydeltä. Toivotaan, että se ei ollut esimakua loppukesän säästä tai edes juhannuskelistä.

Matkalla piipahdettiin: Kärkkäinen (Lahti), Fresh Burger, Scandic Lahti, Karoliinan kestikievari

Koko teksti luettavissa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!