tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin 2/2

Aloitin bloggaamisen  kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla. Täältä löydät linkit
Kesäkuu 2016 julkaisuihin
Heinäkuu 2016 julkaisuihin
Elokuu 2016 julkaisuihin 
Syyskuu 2016 julkaisuun 
Lokakuu 2016 julkasuihin
Marraskuu 2016 1/2 julkaisuihin

Nämä tekstit julkaisin marraskuussa 2016

10 parasta (lähes) aineetonta joululahjaideaa mitä voit toivoa

Julkaistu 12.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Vähän päälle kuukausi jouluaattoon, joten alkaa olemaan jo aika miettiä joululahjoja. Meidän perheessä on sovittu, että lahjoja ei hankita. Ainakaan ei mitään turhaa. Ei edes meidän pojalle. Pyrimme siis hankkimaan lahjat, jotka ei lisää asuntomme tavaramäärää ja josta jää mukava mieli pidemmäksi aikaa. Poikamme tapauksessa, hän ei vielä ymmärrä  lahjojen päälle ja tulevan joulun lahjat tuottaa iloa vasta sitten isompana.

Koko teksti luettavissa täältä 

2. isänpäivä -perheilyä koko jengillä

Julkaistu 13.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Tänään meillä vietetään järjestyksessä toista isänpävää. Vuosi sitten tunnelmat oli huomattavasti seesteisemmät, kun kotona tuhisi vain kuukauden ikäinen pikkumies. Tein silloin isänpäiväkortin jannun jalanjäljestä, mutta muuten ei taidettu juhlia. Tälle päivälle keksittiin sentään jotakin yhteistä tekemistä

Koko teksti lueattavissa täältä 

Jäähyväiset pullokassille – Farewell to the bottle bag -R.I.P. My Reisenthel

Julkaistu 15.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Kiitoksia menneistä vuosista. En odottanut sinulle sellaista kohtaloa minkä lopulta koit, mutta kohtasit vihdoin vertaisesti vastustajan.
Thank you for these past years. I didn’t expect to you that suffer what you reach in the end, but you finally meet one’s match.
 Koko teksti luettavissa täältä

Eksyin kerran Kontulaan – I lost myself to Kontula

Julkaistu 17.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Tässä torstain kunniaksi Throwback Thursday materiaalia. Tiistaina 4.10. vietettiin Korkeasaaressa avoimien ovien päivää. Fiksusti päätin mennä bussilla Itäkeskuksen kautta, enkä Helsingin keskustan kautta. Ja löysin itseni Kontulasta.
Because it Thursday, here for you Throwback Thursday material. In Tuesday 4th of December was free entry to Korkeasaari Zoo. I checked bus timetables and planning go via Itäkeskus and not via Helsinki central railwaystation. Finally I found myself from Kontula suburb.
Koko teksti luettavissa täältä


Lasten oikeuksien päivä

Julkaistu 20.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Tänään 20.11. On lasten oikeuksien päivä. Toivon, että lapseni saa elää oikeudenmukaisessa maailmassa, jossa kaikilla on yhtä hyvät oltavat. Maailmassa, jossa kenenkään ei tarvitse kärsiä vilua, nälkää tai pelkoa huomisesta. Valitettavasti tehtävää on vielä paljon.
Koko teksti luettavissa täältä 

Pikkujoulukausi korkattu

Julkaistu 20.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Lauantai-ilta meni kauden ensimmäisissä pikkujouluissa (ensi viikolla seuraavat ja kauden päätös😉 ). Alkuilta meni oikein loistavasti upeissa maisemissa, aktiviteetissa hujahti tunti, ja ruokailussa sitten useampi. Tosin ruokailuun emme olleet tarkoittaneet panostaa aikaamme niin paljon.
Mukana: Glounce, Amazed escape room, Cantina West
Koko teksti luettavissa täältä  

Kuinka käydä HAMin Kusama -näyttelyssä pikku lapsen kanssa? Minun versioni asiasta

 Julkaistu 22.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Taidenäyttely ja pienet lapset. Toimii tai sitten ei. Lapset ovat erillaisia, mutta näyttelyt yleensä säännöiltään hyvin pitkälle samanlaisia: Katsoa saa, koskea ei. Ellei sitten ole toisin ilmoitettu. Kusama -näyttely vilisi kieltomerkki käden päällä -lappuja, mutta se ei missään nimessä estä käymästä katsomassa tätä erittäin visuaallista näyttelyä pientenkin lasten kanssa.
Koko teksti luettavissa täältä


Sydämeen poltetut kokit ja tähdet -Cooks and stars in my heart

Julkaistu 24.11.2016 himasaimi.wordpress.com 
Tänä syksynä on television katselu jäänyt vähäiselle. Tällä hetkellä on kuitenkin kaksi sarjaa, mitä säännöllisesti katson ja kumpikin näistä sarjoista on askeleen päässä finaalilähetystä: Master Chef Australia ja Tähdet, tähdet
This autumn I haven’t had time watch television. At this moment there are only two series what I have watch regularly, and both series are one step from finals: Master Chef Australia and Finnish television contest Tähdet, tähdet. 
Koko teksti luettavissa täältä


Vauvojen taidetuokio Ihmemaassa

Julkaistu 25.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Oopperan järjestämät vauvojen taidetuokiot on tältä syksyltä ohi. Olimme pojan kanssa aamun ensimmäisessä taidetuokiossa, ja puoli tuntia meni aivan liian nopeaan.  
Koko teksti luettavissa täältä 

Nämä 5 LEGO -pakettia haluaisin!

Julkaistu 27.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Niin kauan kuin muistan, on Legoja ollut. Itse sain eräänä lapsuuteni jouluna ison laatikollisen palikoita. Tai sitten olin vain niin pieni, että laatikko tuntui isolta. Verrattuna lapsuuteni, on nykyinen Lego-tarjonta huomattavasti runsaampi ja värikkäämpi. Oli ilo huomata, mitä kaikkea kivaa onkaan tarjolla.
Koko teksti luettavissa täältä

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!