maanantai 28. marraskuuta 2016

Marraskuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin 1/2

Aloitin bloggaamisen  kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla. Täältä löydät linkit
Kesäkuu 2016 julkaisuihin
Heinäkuu 2016 julkaisuihin
Elokuu 2016 julkaisuihin 
Syyskuu 2016 julkaisuun  
Lokakuu 2016 julkaisuun

Nämä tekstit julkaisin marraskuussa 2016

Marraskuu – lupa haaveilla joulusta!

Julkaistu 02.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Eilen alkoi marraskuu. Ja tänään tuli ensilumi. Kaikki merkit viittaavat siihen, että olemme lähestymässä joulua! Pidän joulusta, joulun tuoksusta ja tunnelmasta. Valoista ja tietenkin kaikesta hyvästä ruoasta. Nyt onkin paras hetki alkaa suunnittelemaan keskitalven juhlista valoisinta.
Koko teksti luettavissa täältä 
  

Kekrimarkkinat pikkupakkasessa

Julkaistu 04.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Olemme vierailemassa kotipaikkakunnalla, jossa perjantai-iltana, pikkupakkasessa vietettiin perinteisiä kekrimarkkinoita. Jätimme pojun mummolle hoitoon ja piipahdimme katsomassa mitä oli tarjolla.
Koko teksti luettavissa täältä 

 Meidän halloween + 10 tee-se-itse -vinkkiä juhliin

Julkaistu 06.11.2016 himasaimi.wordpress.com
Vietimme oikein onnistuneet halloweenjuhlat pyhäinpäivänä. Suunnittelimme ja toteutimme somistuksen ja tarjoilut yhdessä siskojeni ja siskonpoikien kanssa. Pojat oli oikein innoissaan laittamassa saunatupaa juhlakuntoon ja maistelemassa herkkuja. Samalla tuli kokeiltua useitakin tee-se-itse -juttuja, mitä voisi hyödyntää muissakin juhlissa.
Koko teksti luettavissa täältä 
 

Kuinka säilyttää järkesi ruokakaupassa – avoinkirje Keskolle ja S-ketjulle. Idean saa varastaa! Open letter – my idea is free to steal!

Julkaistu 09.11.2016 himasaimi.wordpress.com

Parahimmat päivittäistavarakauppaketjun jättiläiset, te uljaimmista uljaimmat ja muodoiltanne massiivisimmat, tällä pienellä kirjoituksella haluan lähestyä teitä helpottaakseni omaa elämääni. Toivottavasti tämä pieni hentoinen ääni kantautuu luoksenne läpi kolisevien ja raskaiden talousrattaiden. Uskon, että tarttumalla ideaani, helpotatte vähintään kolmen ihmisen arkea.
This is open letter to Finnish two grocer store chain. I have idea what I want share to you, and I believe it helps people, or least my family.

Koko teksti luettavissa täältä


Suomen 10. Nenäpäivä-kampanja 11.11. – 10th annual Nenäpäivä-campaign in Finland

Julkaistu 11.11.2016 himasaimi.wordpress.com

Tänään vietetään Nenäpäivää, ja kuka tahansa voi osallistua mukaan. Nenäpäivä-kampanjan avulla on tarkoitus kerätä varoja maailman lasten auttamiseksi. Meillä osallistuttiin keräykseen ostamalla nenäpäivä nenät ja minä yritin sitten ottaa julkaisukelposen kuvan,ja eihän siitä oikein mitään tullut🙂
Today we(in Finland) have Nenäpäivä (RedNoseDay) and everyone can join in.  By Nenäpäivä-campaign raise money for help all kids in the world. I bought red noses and in that way participate to raise. I had lovely idea take one great picture what I could share, but… well, it didn’t happen🙂

Koko teksti luettavissa täältä

The Affair – salasuhde pimeässä

Julkaistu 12.11.2016 himasaimi.wordpress.com

Eilen iltana se taas tapahtui pimeässä peiton alla. Heittäydyin suhteen vietäväksi ja kuten aina, olin jälkeenpäin hämmentynyt ja mietin miksi teen tätä.
Koko teksti luettavissa täältä 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!