maanantai 28. marraskuuta 2016

Heinäkuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin

Aloitin bloggaamisen  kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla. Täältä löydät linkit
kesäkuun 2016 teksteihin

Nämä tekstit julkaisin heinäkuussa 2016

Karkkitour 2016 – Sweet for my sweet

Julkaistu 16.07.2016 himasaimi.wordpress.com

Tiistaina toteutin keväästä asti suunnittelemani tutustumis- ja kävelyretken Helsingin  karkkikauppoihin eli niihin karkkikauppoihin, joihin ei ihan joka päivä tule eksyttyä vaikka niitä kannattaisikin suosia enemmän. Matkassa mukana myös yksi vähän jo minulle tutumpi paikka, mutta se sopi retken henkeen niin hyvin, että ei voinnut jättää käymättä sielläkin.Aloitin retkeni Helsingin rautatieasemalta. Retkipäivä oli mitä aurinkoisin, mutta ei liian kuuma. Ukkosta oli uhkailtu iltapäiväksi, mutta reippain mielin ja toiveissa hyvä sää  lähdettiin matkaan. Retkikaverina minulla oli pikku miehemme ja kulkupelinä rattaat. Päivän edetessä jälleen kerran tuli huomattua, kuinka rattailla ei pääse joka paikkaan.
Karkkitourin aikana kävin Pähkinänsärkijässä, Karkkikauppa Sweetheart, Roobertin Herkku, Karl Fazer Cafe, Sweet Story sekä extrana Helsinigin kaupunginmuseon lasten museossa

Koko teksti luettavissa täältä 

Helteinen heinäkuu 

Julkaistu 28.07.2016 himasaimi.wordpress.com

Menneet viikot ei ehkä ole olleet niitä kuumimpia, mutta tällä hetkellä lämpömittari ylitti 20 astetta jo ennen kahdeksaa. Parin viikon sisällä on tullut tehtyä suhteellisen paljon asioita, joten päätin koota ne yhteen postaukseen enkä tehdä jokaista erikseen.
Mukana: Nora Helsinki, synttärit, Mikonheikki, Tallinnan reissu ja perheretki Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Koko teksti luettavissa täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!