maanantai 28. marraskuuta 2016

Lokakuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin

Aloitin bloggaamisen  kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla. Täältä löydät linkit
Kesäkuu 2016 julkaisuihin
Heinäkuu 2016 julkaisuihin
Elokuu 2016 julkaisuihin 
Syyskuu 2016 julkaisuun


Nämä tekstit julkaisin lokakuussa 2016

Syksyn tuulia - mihin katoaa aika?

Julkaistu 22.10.2016 himasaimi.wordpress.com
Minun piti tehdä tämä postaus jo aikapäiviä sitten, mutta johonkin kummaan on joku jemmannut minun ajan. Jos olet sitä nähnyt, pyydän palauttamaan mahdollisimman pian takaisin, koska omistaja odottaa infon luonna. Suurin aikasyöppö tällä hetkellä on tietenkin koulu. 

Koko teksti luettavissa täältä 

Päiväretkellä Tallinnaan - HSSS reissussa 

Julkaistu 23.10.2016 himasaimi.wordpress.com
Syksyn tuulet kuljetti sekokuoromme syysretkelle Tallinnaan. Vaikka olen tauolla kuorosta(kin) huolivat ihanuudet minut matkaan ja kyllähän meillä vaan oli niin hauskaa. Pääsin Tallinnan päässä tutustumaan Telliskivi Loomelinnak alueeseen ja jos ei muuta reissusta mieleen jäännyt, niin kyllähän Telliskivi pitää ottaa haltuun kesällä uudelleen🙂
October winds drives me and my choir group to the autumn trip  to Tallinn, Estonia. In Tallinn we visit in Telliskivi Loomelinnak area. This multi-creativity area offer us only liquid experiences, but next summer I will go there again, and then I will get something else than beer and bread (which were also good!)

Koko teksti luettavissa täältä

Onko täällä nuhaisia lapsia?

 Julkaistu 28.10.2016 himasaimi.wordpress.com
Itse flunsassa, mies flunsassa, lapsi flunssassa. Eli koko perhe tavalla tai toisella väsyneenä, tukossa ja muissa atmosfääreissä. Perheen nuorimmainen ei ole vain vielä oppinut, mitä mahdollisuuksia sairaanaolo voisikaan tarjota ja tällä tarkoitan vajoamista sängyn pohjalle peiton alle ja ”nauttimaan” olosta. Kuulostaako tutulta? Tämä ei ole itkuvirsi sairaana olemisen ankeudesta. En jaksa moista harrastaa vaikka silmä jo valmiiksi vuotaa (silmätulehdus…) ja tukkoisuutta kautta linjan on havaittavissa.

Koko teksti luettavissa täältä

Sinisen huvilan hurmio ja inspiraatio

 Julkaistu 30.10.2016 himasaimi.wordpress.com
Opiskelin 90-luvun lopulla maalariksi Helsingin maalariammattikoulussa ja tuolloin minulla oli kunnia päästä avustamaan maalaustöissä Linnunlaulun sinisessä huvilassa pariksi päiväksi. Entinen koulukaverini jakoi tänään minulle linkin Helsingin Sanomien artikkeliin ja löysin itseni kaivamasta vanhoja piirustuksiani.

Koko teksti luettavissa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!