maanantai 28. marraskuuta 2016

Elokuu 2016 - linkit vanhoihin julkaisuihin

Aloitin bloggaamisen  kesäkuussa 2016 Wordpress.com pohjalla. Täältä löydät linkit
Kesäkuu 2016 julkaisuihin
Heinäkuu 2016 julkaisuihin

Nämä tekstit julkaistiin elokuussa 2016

Lauantai haahuilua - Naughtylta Isoisälle

Julkaistu 01.08.2016  himasaimi.wordpress.com

Heinäkuun viimeisen viikonlopun lauantaina suuntasimme perheretkelle Helsingin keskustaan. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä tutustumaan Kalasataman ja Mustikkamaan väliseen uuteen kävelysiltaan, mutta mieheni toivoi kesälomansa aloituksen kunniaksi lisäksi myös bataattiranskalaisia. Ja pitihän niitä miehen saada.

Koko teksti luettavissa täältäKoulutiellä ja kesämuisteloja

Julkaistu 23.08.2016 himasaimi.wordpress.com

Niin se kesä meni ja syyskuuhun päädyttiin. Minä palasin jälleen koulunpenkille pari viikkoa sitten ja kyllähän paluu arkeen aluksi tuntui ankealta, mutta kolmannen viikon alkaessa, tämä tuntuu jo ihan luonnolliselta. Olen opintovapaalla ja vapaat kestää näillä näkymin ensi vuoden toukokuun loppuun.Tällä järjestelyllä vielä vältettiin lapsen laittaminen päivähoitoon: Minä hoidan jannua päivät ja ”pojat” saa nauttia isä-poika -ajasta iltaisin. Tekee hyvää kaikille🙂 Opiskelen liiketaloutta Haaga-Heliassa ja aloitin opiskelut 2013-2014  avoimen ammattikorkeakoulun kautta työnohessa. Yhden lukukauden jälkeen oli opintopisteitä koossa tarpeeksi, että pystyin hakemaan varsinaisiin opintoihin – ja pääsin sisään. Tässä vaiheessa opintoja ei olisi enää paljon jäljellä. Erikoistuminen (Customer Relationship Management and Communication) ja lopputyö enää jäljellä (periaatteessa). Toki on sitten yksi 3 opintopisteen espanjankurssi… epäilykseni on, että tuo espanja tuottaa eniten päänvaivaa, mutta enköhän minä sen jotenkin saa taputeltua.  Pitää ottaa vaikka intensiivikurssi Aurinkorannalla, niin alkaa kielikin taipumaan oikeisiin äänteisiin. ¿Si?
Mukana: Haaga-Helia,  Tallinnan päiväreissu, Kouvolan Sokos Hotelli, Kumpulan kyläjuhla, Tukholman risteily, Juhannus, Mökkeily, Kesä

Koko teksti luettavissa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!