perjantai 15. kesäkuuta 2018

Keittiön liukuovi - väriä ja kullan kimallusta


Keittiön viimeisin väriläiskä on liukuoven tuunaus. Inspiraation oveen sain Hygge & West Petal Pusher tapetin pätkästä, jonka lunastin itselleni Talo kahdelle työhuoneen tapetoinnin ylijäämistä.

Pitkään pyörittelin tapettia ja harkitsin sen loppusijoituspaikkaa. Johonkin se tulisi, mutta mihin oli arvoitus. Tapetti on leveämpi, kuin yleensä käytetty n.53 cm tapetti ja sitä olisi riittänyt ainoastaan yhden vuodan verran seinälle laitettavaksi. Lopulta päätin hyödyntää pätkän keittön ja olohuoneen väliseen liukuoveen.

Vaikka leveyttä vuodalla on, ei se riittänyt koko oven leveydelle. Päätin maalata osan ovesta Tikkurilan Greippi -sävyllä (sopii keittiön tapetin kukkiin) ja tapetoida ainoastaan yhden reunan. Koska ovea ei saanut irti oli projekti näpertelyä. Valmista tuli lopulta ja ainakin itse olen tyytyväinen.

Nyt keittiössä on tosin niin paljon jo väriä, että on aika siirtyä seuraavaan huoneeseen. Remonttiin liittyviä muita postauksia:

4 kommenttia:

 1. Vau, onpa hieno! 😊😊 Ihana piristysruiske tosissaan 😊

  Terveisiä Maitokahvimedian tiimiläisiltä ♡ (www.maitokahvimedia.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole vielä kyllästynyt ihastelemaan :) Terveiset sinne teille!

   Poista
 2. Hei! Millä kiinnitti tapetin? Tuntuiko että se tulee pysymään ovessa? Meillä on muutto edessä ja ihan saman näköinen ovi on yhdessä makuuhuoneessa ja sille on jotain tehtävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiillon NOWO Non-woven seinäliima. Tuota jäi keittiöntapetin kiinnityksestä yli, joten en osaa sanoa onko paras vaihtoehto, mutta on ajanut asiansa. Hyvin tuntuu pysyvän. Hieman epäilin, että lähteekö poika näpertämään reunasta tapettia irti, mutta ei ainakaan vielä ole saanut otetta (tai ymmärtänyt kokeilla). Jos päädytte tapetointiin, suosittelen oven irrottamista (jos mahdollista) ja tapetointia vaakatasossa.

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!