sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Taaperon ensimmäinen parturikäynti eli kuinka surffitukka muuttui ananakseksi

Jälleen kerran asia mistä puhuttiin kauan ja jonka lopullinen toteuttaminen ei paljon aikaa vienyt,  mutta kun ei vaan saanut aiemmin tehtyä. Nyt ensimmäinen parturikerta on takana ja Ukkelilla on upea ananastukka.


Varasin ajan omalle kampaajalleni ja täytyy kyllä kehua Parturi Kampaamo Kuvastimen Pian ihanaa otetta pikku asiakkaan kanssa. Toki siinä vieressä itse hääräsin, mutta olisivat kyllä pärjänneet kahdestaankin. Itselläni on epäilys, että toinen kerta ei ehkä mene ihan yhtä sujuvasti, mutta se on sen ajan murhe.

Välihuomatuksena on sanottava, että äiti ei itkenyt, koska ne itkut oli itketty kuukausia sitten isin toimesta. Mieheni siis leikkasi kotisaksilla ensimmäiset hulmuavat takahiukset. Hän teki sen mitä en suosittele kenellekkään: Laittoi ponnarin ja napsautti. En ole varma itkinkö enemmän sille, että lopputulos oli niin hirveä (epätasainen polkka) vai sille, että tiesin olevan henkilö, joka tämän katastrofin joutuisin siistimään. Ajankohdallisesti hiustenleikkuu osui edelliselle päivälle ennen valokuvaajalle menoa <- Joku ehkä ymmärtää tuntemukeni.

Nyt on isonpojan tukka, mutta meininki entisellään.Usein kuvittelen, että muuttamalla ulkoisia asioita asiat muuttuu samalla hetkellä toiseksi. Totuus on, että ei se sisin mihinkään hetkessä muutu.Hyvä niin, en vielä isoa poikaa haluaisikaan.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanan reipas poitsu teillä on parturissa ollut! Meillä lasten hiukset leikkaa mun parturi sisko. Nuutti huusi pari ekaa kertaa,mut telkusta jotain lasten ohjelmaa niin ei edes huomaa, että hänen hiuksia leikataan😂🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh,tämä on eka kerta. Katsotaa miten menee seuraava kerta :) Kampaaja teki hyvää työtä ja otti ihanasti pikkuasiakkaan huomioon. Jos seuraava kerta on "Parturikäynti helvetistä" niin lupaan raportoida :D

      Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!