tiistai 7. maaliskuuta 2017

3 aivan erilaista blogia joita seuraan


Lopputyö ja sen suunnittelu koulussa sekä taaperoarki rajoittaa minun blogien lukemista. Lukisin huomattavasti enemmän, mutta pakko keskittää ajankäyttöni järkevästi. Blogeja tulee toki luettua ja vähintään silmäiltyä aina kun otsikko on mielenkiintoinen, mutta aktiivisesti en pysty kaikkia seuraamaan. On kuitenkin kolme blogia joista luen lähes jokaisen postauksen. Nämä blogit ovat jokainen hyvin erillaisia eikä yksikään niistä ole perheblogi vaan mukaan mahtuu rakentamista/sisustusta, matkailua (lasten kanssa kylläkin) ja sitten..ööö... jotain täysin vastakohtaista omaan elämääni eli sinkkuilua.

Kahden blogin pitäjä on ystäviäni ja se on yksi syy miksi näitä tulee luettua, mutta ei todellakaan ainoa syy. Kolmannen blogin pitäjä on ystäväni "ystävä", kuten ystäväni ensimmäisen blogitekstin jakaessaan kirjoittajaa luonehti. En siis tiedä Alakerran vetäjää, ja ehkä parempi niin. Eli jos sattumoisin on tuttu, niin älkää kertoko (mieluusti jatkan tirkistelyä ilman, että tunnen kohdetta ;) )

Talo kahdelle - Rakennus/sisustusblogi, jossa graafikko ja hänen aviomies päätti rakentaa talon, kun heille ei mieleistä löytynyt. Blogi ei ole päiväkirjamainen kertomus siitä mitä tänään tehtiin vaan uuden tuvan ehtoinen emäntä heittelee ajatuksia ilmaan ja rempseästi jakaa löytönsä. Facebookin sivuilla iloittelu jatkuu. Kateellinen olen ollut rakennustyön edetessä vain sille, miten hienosti ihmiset uskaltaa toteuttaa visioita. Tai ainakin aviomies vaimon visioita. Epäilen kovasti, että meillä ei ihan noin nätisti hommat menisi. Esimerkiksi vadelmanpunainen etuovi ei ehkä saisi ääniä (mutta kahden talossa viimeisen valinnan taisi tehdä isäntä itse :) ).

Lähinnä Kauempana  - Matkailublogi, jossa reissaa nelihenkinen perhe. Vanhemmat käy toki välillä kahdestaankin matkalla, mutta kyllähän sekin perhe-elämään kuuluu. Itse pidän matkailusta, mutta siihen ei löydy samalla tavalla intohimoa (säästää, tutkia tietoja kohteista yms), kuin tältä perheeltä. Hienoa onkin seurata, että miten ne reissut menikään ja ottaa sieltä itselle vinkkejä. Perheeseen kuuluu lähes samanikäinen poika kuin meillä, joten jo sen vuoksi mielelläni katselen vinkkejä reissujamme varten.

Tarinoita alakerrasta - Sinkkunaisen blogi, joka tuo kotiäidin arkeen kivaa piristystä. Harlekiini-sarjat ei ole koskaan iskenyt, 50 sävyä harmaankin jäänyt lukematta, kun ei ole minun tyyliä, mutta tämä blogi tulee luettua aina tulleessaan. Julkaisutahti on sopivan harva. (Pikku)Tuhmaa kerrontaa tihkuvan blogin löysin todellakin kaverin suosituksesta ja välittömästi lähdin tilaajaksi. Blogi käsittelee kaikkea mahdollista alakertaan liittyvää (enkä puhu nyt liiketiloista tai perunakellarista). Kirjoittajalle terkut, että olen fani ❤

Blogivinkkejä otetaan vastaan, joten vinkkase, jos nykyisen (suppea) lukulistani perusteella tulee mieleen, joku minua kiehtova blogi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!