sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi lupaa hyvää ja antaa parastaan!

Vuosi vaihtui, ihmeitä ei tapahtunut, ja uuden vuosinumeron opettelu vie jälleen pari viikkoa. Minulle uusi vuosi tarkoittaa uutta alkua eli kyllä, minä teen uuden vuoden lupauksia ja niin tein myös tälle vuodelle.

Uuden vuoden lupaukset vuodelle 2017 on:

 • Painonpudotus 💃. Viime vuonna päästiin hyvään alkuu ja nyt matka jatkuu. Vuoden tavoite -12 kg (ja sillä päästään normaalipainoon). 
 • Lisätä liikuntaa 🎽 - vähintään neljä uuden lajin kokeilua vuoden aikana
 • Hima Saimi YouTube 🎬-kanavaan materiaalia. Joulukalenterin teko oli kiva, joten jotakin lisää pitää keksiä.

Liikaa ei pidä ahnehtia, koska noissakin on jo tarpeeksi :) Ilman tinojen valamistakin tiedän, että vuosi 2017 tuo uusia asioita, matkoja ja uuden päivärytmin opettelua.
Ainakin nämä on suunnitelmissa:

- Kesäkuu: Reissua pukkaa Englannin ja Ranskan rengasmatkalla
- Heinäkuu: Paluu töihin
- Elokuu: Ukkeli aloittaa päiväkodissa

Kesää odotellen siis käymme ja katsotaan mihin suuntaan vuosi meidät vie. Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo! Menkäämme siis päivä kerrallaan ja nautitaan siitä mitä vuosi meille antaa 💜Tulkoon tästä paras vuosi 2017 ikinä 😉

2 kommenttia:

 1. Sinulla on hyvät tavoitteet. Matkatkin aina jännittäviä. Hyvää vuotta sinulle. Minäkin uskon uuden alkuun vuoden vaihtuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää uutta vuotta myös sinulle! Uusi vuosi on lähtenyt hienosti käyntiin, ja lupaukset on pidetty ainakin tähän asti. Ei siis tarvitse maanantaina aloittaa jälleen alusta, vaan jatkaa valitulla linjalla :)

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!