sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Koodeilla Siili Suhonen - ja Ukkeli on suloinen


Jos joku haluaa minut kanta-asiakkuusohjelmaansa, olen helppo. Tosin olen todella huono kanta-asiakas, koska tykkään hyppiä vieraissa ja hyödynnän etuja ainoastaan silloin, kun satun asioimaan liikkeessä -> en juokse tarjousten perässä.
Lapsen syntyessä sain mahdollisuuden laajentaa asiakasohjelmapalettia ja niinpä kuulun ainakin Liberokerhoon ja Pilttipiiriin. Pilttikoodien merkitseminen tosin loppui jo ajat sitten, kun koodien naputtelu kävi työstä! Kun pelkät hedelmäsoseet ja aamupuuro oli käytössä oli helppo valita listasta oikea tuote, mutta kun ruokapurkit tuli mukaan, niin luovutin suosiolla. Liberokerhon koodit olen jaksanut tallentaa, koska se onnistuu huomattavasti helpommin kännykällä. Onhan noiden vaippakoodienkin kanssa toki ollut ongelmia. Miehelle kun joutui opettamaan ääntä korottaen kuinka se vaippapaketti avataan oikein niin, että joka kerta ei koodi tuhoudu. Eihän se oikeasti olisi ollut yhdestä koodista kiinni, mutta jostakin kotiäidin pitää harrastuksensa repiä. Keskustelusta tosin oli hyötyä, koska paketit on avattu siitä lähtien eri tavalla (koodia säästäen).

Liberokerhon loppuvuoden kampanjana oli Rölli -elokuva ja sain kuin sainkin tarvittavan määrän koodeja täyteen ja tilattua Ukkelille Siili Suhonen puvun. Peruskoodejakin oli kertynyt sen verran, että käytin niitä pois ja tilasin Suomi-peliasun eli T-paidan ja shortsit. Suomi-peliasu oli viime kesän kampanjatuote jalkapallon...ööö...EM/MM/joidenkin -kisojen aikaan. Kyllä Ukkelin passaa "Suomi-verkkareissa" kesällä kirmailla. Mutta miksi Siili Suhosella on niin isot korvat? Siis kyllähän siilillä korvat täytyy olla, mutta ei tuo asu ihan Rölli-leffan Siili Suhosta mieleen tuo. Asu on kyllä suloinen Ukkelin päällä siitäkin huolimatta on :) Vielä kun Ukkeli tuosta kasvaa ja puvun täyttää, niin hyvä naamiaisasu on odottamassa. Lisätään vielä häntä, niin siitä saa kissa/koira/susi-puvun.


5 kommenttia:

 1. Me tosi harvoin ostetaan Liberoa, tai ylipäänsä mitään tiettyä merkkiä, mutta aina ne paketin koodit kuitenkin Liberokerhoon nakutan. Syksyllä sitten kävin katsomassa pistekaupan tilannetta ja aika surkea oli. Mutta tilasinpa Tapille saman jalkapallopuvun! Eli voidaan tehdä pojista oma joukkue. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kesää odotellessa :) Se pistekaupan tarjonta on aika suppea, niin ei ole viitsinyt mitään tilata vain tilaamisen riemusta :/

   Poista
  2. Ihan totta! Joskus siellä on ollut Lamazen lelujakin, voi kun tulisi jotain kivaa.. Meiltäkin löytyy tuo siilipuku :)

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Eivät valikoimaa mitenkään liian usein päivittele, mutta viime vuonna taisi olla joku tuote, mitä olin pitkään katsellut (sitten kun koodeja tarpeeksi...). Kuinka ollakaan, kun lopultakin olisi ollut tarpeeksi oli tuote poistunut valikoimasta :)

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!