torstai 18. toukokuuta 2017

Melkein 10 vuotta eli #profiilikuvahaaste

Kyllähän sitä minäkin, kun kaikki muutkin eli Mamma rimpuilee -blogin #profiilikuvahaaste vastaanotettu. Kaivelin Facebookin profiilikuvakansiosta kuvia ja 36 kuvasta yritin valita sopivimmat.

Lokakuu 2007:


Tämä ei ole ensimmäinen profiilikuva. Tämä tyylikäs otos on toinen, mutta latauspäivä on sama. Ehkä ajattelin tämän olevan kuvaavampi kuin lentokoneessa otettu hieman heilahtanut otos, jossa luen lehteä yrmeä ilme kasvoillani.  Jos en aivan väärin muista oltiin  matkalla Kreikkaan ja sieltä myös tämä kuva.


Syystä tai toisesta, samana päivänä tuli kuva vaihdettua kolmanteen otokseen. Noh, syytä ei ehkä tarvitse miettiä mahdottoman pitkään :) Sitä missä ja milloin kuva on otettu en muista lainkaan. Vahva veikkaus laivalla Porvoosta Helsinkiin, mutta todellisuudessa vuosikin voi olla täysin eri. Pisamista ja terveestä väristä päätellen kesällä tai syksyllä.

Heinäkuu 2008:


Tukka hyvin, kaikki hyvin. Otsatukasta olin päässyt eroon ja niskavillat oli saanut kyytiä. Tämä oli kiva kampaus, mutta sitten alkoikin hiusten kasvatus, koska seuraavalle kesälle oli päätetty häät ja halusin tietynlaisen kampauksen (jota tosin en koskaan saanut, koska hiukset olikin liian pitkät :( ).

Joulukuu 2008:


Uuden vuoden aattona päivitin tähän pikkujoulukuvaan. Vuoden 2009 aloitin siis biletunnelmissa.

Kesäkuu 2009:


Suomenlinnassa ikuistettu aseenkokeilu pääsi kesäkuussa kunniapaikalle. 
Seuraavat pari kuvaa sisälti useamman ihmisen (kesämuistoja vuodelta 2009). Näiden ryhmäkuvakokeilujen jälkeen oli vuorossa 10 ei-kasvokuvallista kuvaa. Joku voisi analysoida tarkemmin mitä sekin tarkoittaa :)

Maaliskuu 2014:

Vaikka häät oli juhlittu heinäkuussa 2009 vaihdoin vasta 2014 profiilikuvani hääteemaiseksi. Kuten aiemmin mainitsin ei hääkampaus ollut haluamani, mutta ei se juhlatunnelmaa pilannut. Samassa kuussa kuva vaihtui HAM:ssa ottamaani otokseen Charlie Chaplinin näyttelyn yhteydessä. Kuva herätti mielleyhtymiä enemmän Kellopeli Appelsiini -elokuvan suuntaan kuin pikku kulkuriin.

Marraskuus 2014:


Kuva ei vaihtunut Halloweenin kunniaksi vaikka näin voisi päätellä, vaan kyseessä oli kasvonaamion kanssa leikkimistä. Kuva pysyi pari viikkoa vaihtuen jälleen ei esittävään kuvaan. 

Toukokuu 2016:


Kiasman lastentapahtuman yhteydessä otettu "piilotteleva äiti" toi Ukkelin hetkeksi profiilikuvaan. Maaliskuun 2014 jälkeen kuvat on joko uusintoja vanhoista tai sitten ei esittäviä. Joten tuskin on ihme, että nykyinen profiilikuva, jonka päivitin...

Syyskuu 2016:

...Esittää minua pikku tyttönä tätini pihassa. Kuva on rajattu niin, että koivun toisella puolella nojaavaa isosiskoani ei näy. Kuvaa olen päivittänyt välillä väliaikaisilla raameilla, joista viimeisin koski Euroviisuja.

Tämän kesän missioksi otan tehtäväksi palata alku aikojen profiilikuvatyyleihin ja tulen ottamaan uuden, päivitetyn valokuvan. Lupaan sen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!