torstai 16. helmikuuta 2017

Ulkoilun riemua!Vaikka eletään vasta helmikuun puoltaväliä, on kelit hellineet kuin keväällä konsanaan. Myönnän, että pakkasten aikaan, jotka eivät edes olleet mitenkään kovat, tuli laistettua ulkoilua Ukkelin kanssa. Nyt ilmat on olleet niin kutsuvat, että en todellakaan ole voinnnut jättää tilaisuutta käyttämättä.

Parina edellisenä päivänä ollaan reippailtu lähileikkipuistoon. Matkaa kotoa puistoon on noin 300 metriä ja kumpanakin päivänä ollaan reippailtu kävellen. Ja voitte vain uskoa, että matkaa ei tehdä suorinta reittiä Ukkelin tutkiessa jokaisen ojanpohjan.

Yleensä olemme ulkoilleet omassa pihassa tai sitten rattaiden kanssa käynneet jossakin kauempana ja aivan harmittaa, että aiemmin ei ole tullut mentyä tuohon lähileikkipuistoon. Toisena päivänä muistin ottaa aurinkolasitkin mukaan (kummallekin) ja Ukkeli ihme kyllä antoi lasien olla päässä koko ajan.


Kolmantena päivänä laajennettiin ympyröitä ja käytiin kaverin ja hänen poikansa kanssa pulkkamäessä. Ensimmäinen pulkkamäki kokemus Ukkelille. Jos lumet ei sula, niin ostetaan vielä tälle talvelle oikea pulkka ja käydään mekin lähimäessä. Minun pitää vaan hankkia nastat kenkiin, koska kovin oli jäinen rinne enkä meinannut päästä mäkeä ylös :)

Katso miten sujui ensimmäinen lasku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!