keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Hässi ystävänpäivänä + Lippuarvonta!


Tahallani kirjoitin harhaanjohtavan otsikon, mutta taisi tehota, koska luet tätä. Tässä postauksessa puhutaan ystävänpäivän musiikkikeikasta eikä mistään muusta. Keikka järjestetään Sture 21ssä Helsingissä ja kuoron jäsenenä haluan promota keikkaa ja artisteja. Lisäksi mukana arvonta, josta voit voittaa sisäänpääsyn keikalle itsellesi ja ystävällesi. Yhteistyötä tässä on tehty vain sen verran, että itsekin kuorossa laulan (toivon mukaan myös jatkossa...) ja haluan kertoa olemassa olostamme myös lukijoilleni.


Hellä Sointu & Sopimattomat Seuralaiset (tuttavallisesti HäSSSi) on 38 jäseninen sekokuoro, johon tällä mammalla on kunnia kuulua. Purkkiorjat on pitkänlinjan skiffle-henkinen bändi, joka saa kierrätysmateriaalista rakennetut soittimet laulamaan... tai siis soimaan. Tapahtuuko rakkaudentekoja vai mitä, kun noin 25 kuorolaista ja bändi ahtautuu Sture 21:n lavalle 14.2.? Sitä ei tiedä kuin saapumalla paikalle. Sture 21:seen mahtuu n. 120 henkeä ja kun kuoro täyttää jo sen 1/6 osan on Amorilla varmasti illan mittaan töitä. Ah sitä rakkauden määrää mitä ilmassa leijaileekaan. Vai mitä muuta se sakea usva voisi olla?

Ystävänpäiväiltana pysyttelen itse poissa lavalta, mutta paikalla olen kyllä. Opiskeluiden vuoksi olen joutunut luistamaan treeneistä ja tästä syystä en viitsi mennä sotkemaan rivejä (vaikka mieli laulamaan kyllä olisi). Mitä Hässi sitten laulaa? Hässi laulaa tuttuja biisejä, mutta uusilla sanoilla. Tekstinikkareina toimii kuka tahansa kuoron jäsen ja sovitukset hiotaan loppuun yhdessä kuorona upean kuoronjohtajammme johdolla. Tarjolla on yllättäviäkin sovituksia tuntemistasi kappaleista, ja todennäköisesti käsitys kappaleesta muuttuu täysin. Kuoron koreografiat ovat legendaarisia ja tarkkailun arvoisia (ne voivat mennä ohi, jos et ole tarpeeksi tarkkaavainen). Kuoro on myös mediasta tuttu ja 2015 listattiin Iltalehden toivoksi nro 75. (Taisi olla vain painetussa lehdessä, kun en onnistunut sitä löytämään, mutta luota minuun!).

Miksi kannattaa raahautua Sture 21:seen Hässin ja Purkkareiden keikalle? Tässäpä pari syytä:
1. 💗Ystävänpäivä!!!!💗
2. Se on MOKA, jos et tule
3. Liput on halvat
4. Lipun hinnalla saat kaverin sisään
5. Maksatte lipun puokkiin, niin on vielä halvempaa sinulle
6. 50 ensimmäistä saa korvatulpat kaupan päälle!
7. Ajoissa tulleena, ei tarvitse kuunnella esiintyjiä vaan voit keskittyä ollennaiseen - Seurustelemaan kaverin kanssa
8. Helppo löytää perille kauempaakin
9. Olisi kiva, jos meidän keikalla olisi joskus muitakin kuin vain ystävät ja sukulaiset
10. Ehkä löydät esiintyjän seuraaviin juhliisi...
11. Ehkä löydät uuden rakkauden - tai edes alat fanittaa kuoroa
12. Ei ole mitään televisiossakaan
13. Tiistai 
14. After work'lle (kuitenkin työskentelet taas kuuteen)
15. Mies voi välillä hoitaa lapset, kun lähdet käymään ulkona
16. Vaimo voi välillä hoitaa lapset, kun lähdet käymään ulkona
17. Joku voi hoitaa lapset, kun te hoidatte parisuhdetta ja nautitte YSTÄVÄNPÄIVÄSTÄ 😍
18. Kiinnostaa kuitenkin tietää, mitä on tarjolla
19. Kaljalle?
20. Voitat liput arvonnassa?

Tosiaankin, vaikka en lavalla keiku, sain luvan arpoa keikalle lipun, jolla saat mukaan myös kaverin (1 lippu = sinä ja avec, paketin arvo yht.10 €).
Osallistuminen arvontaan: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Keikasta lisätietoa täältä p.s. jos haluat varmistaa paikkasi keikalla, kannattaa liput varata ennakkoon! Ohjeistus ennakkovaraukseen löytyy keikan lisätiedoista :)

3 kommenttia:

 1. Kaveri vinkkasi 😜 -Erja erjakasna@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Siskon kautta. Tahtoisin voittaa liput.:)
  Terveisin, Christa Salmenkari
  christa.salmenkari@luukku.com
  0440203929

  VastaaPoista
 3. Arvonta on suoritettu! Kumpikin kommentoija saa liput, koska arvonta olisi tuntunut tässä tapauksessa hassulta :) Viestiä laitettu :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!