sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Kiitos hiihtokausi 2019


Tämän vuoden hiihtokausi on osaltani loppunut. Itseasiassa se ei ole edes alkanut, mutta koska tiedän, etten tule suksia kaivamaan esiin ja harrastamaan tuota peripohjolaista aktiviteettiä voin kauden lopettaakin heti alkuunsa.

Loistavasti luistanut hiihdoton kauteni alkoi, kun Suomi voitti ensimmäisen MM-kullan jääkiekossa. Ensi vuonna tulee neljännesvuosisata täyteen suksimatta, joten tänä vuonna ei ole mikään kiire lopettaa hyvää putkea. Jos joku minut tänä vuonna suksilla näkee, voi perään huutaa naisellisesti "Havuja Perkele". Laskettelua en laske hiihtämiseen, koska se ei ole hiihtoa.

Tässä vaiheessa kuulen, kuinka hiihdon ystävät huokailee, että se on niin hyvää liikuntaakin. Teksi hyvää kiloille, kun kalorit palaa ladulla (tai porkatessa umpihangessa rään valueassa poskilla.)
Juu, on. Niin on myös moni muukin liikuntamuoto jonka olen jättänyt väliin ja joita en aio aivan heti kokeillekaan esim. Thaiboxin, vapaaottelu, kukkotappelu tai balettitanssi.

Vaikka minun hiihtokauteni on virallisesti tältä kaudelta lopetettu, niin toivotan erittäin kantavia hankia ja liukkaita latuja teille urhoolliset sommanvääntäjät. Kestäköön porkkanne ja suksenne luistakoon! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!