perjantai 4. tammikuuta 2019

Aikajanani 2018 - katso jännittävät yksityiskohdat!

Nimeltä mainitsematon erillisiä nettipalveluja tuottava yritys (mm. hakukone ja tämäkin blogipohja) on tehnyt tarkkaa seurantaa vuoden 2018 menoistani. Tämä tietenkin suostumuksellan, koska en ole palvelua erikseen sulkenut.

Tänään sähköpostiin tupsahti tiivistelmä viime vuoden aikajanastani ja koska itseäni nämä faktat huvittivat suuresti, haluan jakaa vuoteni myös kanssanne.

Olkaa hyvä, VUODEN 2018 kohokohdat:

Menevämpääkin menevämpi vuoteni kattoi 34 paikkaa, 11 kaupunkia ja 3 maata. Näin kolmeen maahan tosin ei ole laskettu Norjaa ja Ruotsia, joissa myös tuli vierailtua. Mitäpä sitä kaikkia muistamaankaan. Kerran pari maata kartalta puuttuu, niin todennäköisesti myös pari paikkaa...


 Maailman ympäri en kilometreilläni päässyt...


 ... mutta yhden Suomen mitan olisin muka polkenut pyörällä. Väitän, että kesäiset pyöräilyt, joihin lähinnä kuului lapsen vieminen hoitoon ja työmatkat ei aivan täytä tätä kilometrimäärää. Onkohan kävelyvauhtini ollut niin huimaava, että on systeemit mennyt sekaisin?


Mahdollisesti ainoa tieto, joka pitää paikkaaansa: Pisin matka Krakovaan.


 Pitkäkestoisin matkani ajoittuu loppuvuoteen oudolle välimatkalle Kiuruvesi ja Heinola. Heinolan ohi kyllä ajoimme, mutta... Erityisesti pidän noista kuvista, joissa Kiuruvettä ei edusta Raivaajapatsas tai Kirmaavat Vasikat vaan K-Raudan aukioloajat.Ihanasti on myös kulttuuririentoni huomoitu. Kuten huomaatte, minut löytää alituiseen kirjastosta, Wawelin linnasta sekä Savoy-teatterista.  Tosin manuaalinen kalenteri väittää minun käynneeni myös Käpsäkissä, Kulttuuritalossa, Kino Korjaamossa yms.Syöminen on lähellä sydäntäni. Tämäkin on havaittavissa paikoista, joissa olen vieraillut eli Sture Cafe Club (erittäin hyvää kasviskeittoa kuoromme keikan jälkeen ja keikkojakin oli oikeasti kaksi), Vltavassa vietimme kuoron pikkujoulut (joten syöminen ja juominen ainakin täyttyi) ja Cactus on saanut nauttia maksukortistamme useammin kuin kerran (mutta kukapa noita laskee)

Vuoden aikajana antikliimaksi -palkinto menee shoppailuilleni. Tämä kuva ei edes esittelytekstiä kaipaa:Jotta aikajanakettuilu saisi täyttymyksen, löytyy sähköpostin lopusta kannustava lause:


Yes, Minut löytää jatkossakin Käpylän Kirjastosta ellen ole Viikin Prismassa tai Sturenkadun Alepassa. Tosin tänä vuonna ajattelin laajentaa  Kauppakeskus Rediin. Siitä voi toki tulla myös merkintä "pitkäkestoisin matka" -kategoriaan.

Peace, Love ja yhtä vauhdikasta tätä vuotta kuin viime vuonna!

2 kommenttia:

 1. Tämäpä oli hauska postaus! Tai toisaalta aika pelottava, kun ajattelee mitä kaikkea tietoa meistä saadaankaan.

  Mistä tällaisen sai? Olisi kiva katsoa jos minullakin olisi saatavilla. Viime vuonna, kun tuli aika paljon reissattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aktiivisena tuon suuren nimeltämainitsemattoman karttaohjelma, jolloin se merkitsee paikat jossa olen käynyt (Ei tosiaankaan kaikkia :D) Tämän tekstin kuvat tuli sähköpostiin, mutta sieltä karttaohjelman kautta pääsisi aikajanaa katsomaan vielä tarkemminkin.

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!