perjantai 18. tammikuuta 2019

Kesän matkailukohteemme - ollaan vähän kuin Riku ja Tunna

Helsingin Rautatieasema KISS maskit 2017

Viime viikonloppuna julkaistiin Hesarissa Riku Rantalan kolumni "On koomista, että tunnemme Thaimaan paremmin kuin isänmaan – Tämä yllättävä matkakohde on suomalaisten suosikki vuonna 2019".

Vaikka itse en ole koskaan ollut Madventures fani en ole voinut välttyä Riku Rantalan ja Tuomas "Tunna" Milonoffin seikkailuilta. Tiedän siis, että herrat ei aina kulje valtaväyliä vaan mielellään kokeilevat hieman epäämääräisiä reittejä matkoillaan.

Tänä kesänä Madventures lähtee jälleen tienpäälle ja tällä kertaa suuntana on eksoottinen (ainakin joiden mielestä) Suomi. Jos Madventureksen Suomi seikkailut ovat lähelläkään Tatun ja Patun Suomi -tarinoita on luvassa hieman erillainen Suomi -esittely. Kolumni ei kerro onko kerrontakieli suomi vai englanti, mutta todennäköisesti tarjolla on kansainvälisesti julkaistavaa matskua - ja jälleen kiillotetaan suomikuvaa kalakukko silmäkulmassa.

Mutta tarkoitukseni ei ollut arvata tulevaa Madventures -kautta vaan kertoa miksi kolumni ja kesälomasuunnitelmamme sopivat yhteen.

Perheemme ei ole vielä sataprosenttisesti päättänyt ensi vuoden matkoja, mutta näillä näkyminen olemme Rikun ja Tunnan linjoilla eli Suomi kutsuu!

Heinäkuulle on varattu viikonloppu Tahkolle, mutta tämän lisäksi ajatuksissa olisi käydä Naantalissa ja ajaa läpi Rengastie Turun Saaristossa. Näiden retkien lisäksi tulee oleskeltua Pohjois-Savossa sekä pistäyty Pohjois-Karjalassa.

Eli huomaamatta taidamme ollakin trendin kärjessä matkailujen suhteen vuonna 2019 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!