torstai 1. kesäkuuta 2017

Siluettiverstaalla kylässä


Ukkeli sai kunnian testata palikoita...

...mutta karhu ja pupukin sai omat osansa.Uskallan väittää, että Siluettiverstaan tuotteet ei esittelyä kaipaa. Ainakin itselleni söpöt puutuotteet joita koristaa mm. karhu, kettu ja pupu, on pompsahtanut esille esim. Instagramissa eri ihmisten kuvissa. Siluettiverstaan tuotteita en omista (vielä), mutta kovasti niitä olen ihastellut. Voin muuten kertoa, että yllätyin suuresti, kun kuulin Siluettiverstaan olevan kotipaikkakunnaltani Kiuruvedeltä.

Olin yhteydessä Hanna Haimivaara-Hämäläiseen ja kysyin voisinko piipahtaa verstaalla ja tämä onneksi sopi hänelle. En ennestään Hannaa tunne ja hän olisi voinnut kieltäytyäkin vierailusta, koska verstaalla ei myymälää ole ja hänellä oli päällä viime hetken kiireet valmistautuessaan 3.-4.6. Helsingissä olevaan Pop Up -tapahtumaan. Kiitos, että päästiin käymään.

Olin liikenteessä Ukkelin kanssa, joten emme kauan häirinneet (sotkeneet/hämmentäneet/järjestäneet verstasta uusiksi) ja päästimme Hannan jatkamaan töitä. Maalaismaisemat on meidänkin osalta viikonloppuun mennessä muuttunut kaupunkisiluettiin, joten tarkoitus olisi ottaa suunta Katajanokalle My mini Pop Up Shopiin, josta löytyy myös Siluettiverstaan uudet suloiset eläinjulisteet :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!