keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Loman ennakkotunnelmia

Lauantaina alkaa meidän Iso Britannia - Ranska - Suomi -rengasmatka. Odotukset reissulle on positiiviset ja mieli korkealla. Luvassa on historiallisia kohteita Jane Austinin ja Jules Vernen maisemissa sekä elämyksellisiä matkustustapoja.
Nämä asiat meidän perhettä odottaa:

Bath - Lounais-Englannissa sijaitseva UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva kaupunki, joka on toiseksi vierailluin kulttuuri- ja perinnematkailu kaupunki Lontoon jälkeen (jos on uskominen Wikipediaa). 

Stonehenge - tarkoitus olisi vierailla. Katsotaan maksetaanko sisään vai ihaillaanko vain kauempaa.

Glastonbury - Haluan istua Kuningas Arthurin pöytään ja ratsastaa pois yksisarvisella. Vai miten se meni?

Chunnel - Iso Britanniasta matkustamme junalla Ranskaan. Mielenkiintoista nähdä miten menee Ukkelin ensimmäinen pitkä junamatka ja tajuaako, että maa vaihtuu :)

Passikotelo saatu. Yhteistyö LuKLabelin kanssa.
Nantes - Kaupunki Länsi-Ranskassa. Äiti-poika -aikaa, kun isä festaroi Hellfestissä. Odotuksissa juustojen ja punaviinin lisäksi Les Machines de l'ile sekä jokiristeily. Lapsen ehdoilla mennään.

Aurinko - Britannian suunnalta tuli suositus ottaa päälle lämmintä, mutta Länsi-Ranskassa pitäisi olla lämpötilat kohdillaan. 

Yhdessäoloa - Ihana nähdä pikkusiskoa ja hänen perhettään. Miehellä alkaa isyysvapaa-kesäloma-yhdistelmä, joten hän on koko kesän lomalla :)

Minä niin odotan reissua! Matkaraportteja seuraa loppukuusta.


2 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa matkaa Britteihin ja Ranskaan! Teille tulee varmasti hauska loma. Ja kertokaahan terkkuja isäntäväelle Bathiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kerrotaan :) Perinteisesti hoidan "vielä yhden jutun" puolen yön aikaan ennen lomalle lähtöä :D

      Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!