perjantai 28. huhtikuuta 2017

Lelu, jota ei koskaan pitänyt meille tullaKun Ukkeli oli pienempi, minä vannoin, että meille ei koskaan tule Plaston mopoa sisälle. Siis sitä perusmallista potkittavaa lelua joita näkyy kaikkialla ja jokaisessa värissä. Klassikomalli siis.

Itse mopoa vastaan minulla ei ole mitään. Rajoittuneisuuteni mopoa kohtaan johtuu kokonaan asunnonkoostamme. Mielestäni meillä ei ole tilaa nelirenkaiselle lattian kuluttajalle.

Olen ehkä maininnut, että tietyissä asioissa olen helppo ja niinhän siinä kävi tämänkin asian suhteen. Myönnän: Minä ehdotin, että entä jos sittenkin ostetaan Ukkelille sellainen mopo.

Mikä sitten muutti mieleni? Kaksi asiaa: Ukkeli pääsi kerran kokeilemaan lelua ja aina sellaisen nähtyään on siihen pitänyt istuutua (jos mahdollista). Toiseksi, katseltuani hänen yritelmiään ratsastaa kymmenen kertaa liian pienien leluautojen katolla, myönsin tappioni. Kuvitelkaa, kun vaippapylly laskeutuu tuon kuvassa näkyvän kuorma-auton lavalle ja jalat yrittää potkia eteenpäin... voi toista 💙


Toissailtana kävimme kaupassa ja Ukkelin ilme oli kaikkien pyörrettyhen sanojen arvoinen hänen tajutessaan, että saisi mopon itselleen. 

Yritin liimata mukana tulevia tarroja leluun, mutta vaatimustaso mopon käyttöön oli sen verran kova, että jätin homman myöhemmäksi. Starttaus hoituu manuaalisesti, koska starttinappulaa kone ei ilmiselvästi kaipaa. Ukkeli irrotti sen ensimmäisenä.

Mopokausi on siis startattu meidän pirtissä ja seuraavaksi pähkäillään, milloin ajokki viedään ulos asti. 5 kommenttia:

 1. Hih :) meilläkin plaston mopo on kovassa (sisä)käytössä taaperolle ollut jo pitkään eikä suosiolle näy loppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiistäminen, kyllä tuo on vaan mainio lelu ja ymmärrän täysin miksi kestosuosikki pikkuihmisten keskuudessa. Nyt on tullut vaan Ukkelille (minulle?) kriisi, kun parkissa ei voi olla yksikään lelu, vaan kaikkien pitää olla kulkuväylällä. Pitää varmaankin hankkia isompi asunto ;)

   Poista
 2. Sama homma meillä mopon kanssa, sisälle on jäänyt!

  Lelut, joita meille ei pitänyt pyolestaan tulla on varmaankin kaikki äänekkäät muovi(rumilus)lelut, mutta minkäs teet kun vauva/lapsi tykkää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se :) Itselläni oli aika selkeä kuva lelujen määrästä yms. ennen lasta, mutta niin tuo mieli vaan on muuttunut :D

   Poista
 3. Hei niksi : ilmastointiteippiä pyöriin. Ääni vaimenee eikä kuluta lattiaa

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!