lauantai 17. joulukuuta 2016

Holiday plans - Joululoma suunnitelmia

OH YES, viimeinen tehtävä palautettu, esitykset esitetty ja syyslukukausi taputeltu pakettiin! Viimeiset pari viikkoa on ollut aikamoista säätöä koulutehtävien kanssa, mutta kyllä niistä vain hengissä selvittiin ja nyt voi hetken aikaa hengähtää ja rauhoittua. Olen koko syksyn odottanut, että saan taas paneutua rakkaiden harrastuksieni pariin. Harrasruksia ei osaa arvostaa ennen kuin niitä ei pysty tekemään.

Joten seuraavan neljän viikon ajan pyrin nauttimaan näistä asioista:
Lukeminen. Ennakoiden tulevia vapaailtoja on kirjastossa varauksessa muutama opus ja hyllyssäkin odottaa pari. Nyt kun opintoihin liittyvä kirjallisuus on palautettu kirjastoon, voin hyvällä omalla tunnolla uppoutua fiktiiviseen maailmaan edes muutaman kirjan verran.

Kuntosali. Elokuussa uusin jäsenyyteni, mutta sitten tapahtui jotakin enkä muutaman hyvin alkaneen viikon jälkeen sinne enää ehtinyt/jaksanut. Kuukausimaksut kyllä menee, vaikka itse ei menisikään. Tilanteelle pitää tehdä jotakin.

Neulominen/virkkaus. "Pari" työtä odottaa. Osa on  niin pitkällä, että ei todellakaan voi jättää enää kesken :)

Kaikki katsomattomat sarjat. HBO & Netflix: Minä olen tulossa! Niin monta sarjaa, mutta niin vähän aikaa... Urakka on valtava, mutta jospa saan edes jonkun jakson katsottua jostakin.

Jouluaskartelut. Tämä on tällä listalla kiireellisin, koska jos en pian aloita, voin keskittyä sitten jo seuraavaan jouluun.

Oh Yes! Last  an assignment is returned to the teacher, all the presentations have done, and this semester is over. Last couple weeks have been very busy with school the projects, but I manage and I'm still alive. Now I can take deep breath and relax. I have wait whole autumn that I can return to my hobbies and do what I like most. 
Next four week I do my best and enjoy all of these things:
Reading. Couple book already waiting me. I have returned all school books, so I can with clear conscience falling to the fiction worlds.
Gym. Since October I haven't visit in a gym. Now it good time go back there and do something to me.
Knitting. "Couple" all most ready work waiting finishing...
All series what I haven't have time watch. HBO and Netflix:I'm coming! So many series, but so little time... Job is huge, but I hope I find time watch least couple episodes.
Christmas decorations. This is the most important thing in my list. If I not start doing these soon, I can start think next Christmas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!