perjantai 2. joulukuuta 2016

Mus Musculus ja Joulupuodin avajaiset - Housemouse Maunula

Sunnuntaina 27.11. sattumalta huomasin Facebookissa ystäväni olevan kiinnostunut Maunulassa sijaitsevan Housemouse lifestyle-myymälän joulupuodin avajaisista. Meiltä ei ole Maunulaan kovin pitkä matka, joten en nähnyt mitään syytä miksi en olisi itsekin avajaisissa piipahtanut, etenkin kun isäntääkin hieman väsytti edellisiltainen poikien kortti-ilta.

Avajaisten tarkemmasta kuvauksesta selvisi tarjolla olevan (pientä maksua vastaan) Hanna Marttisen jouluaiheinen muotokuvaus lapsille. Joulukorttikuva meiltä vielä uupuikin, joten jannulle ykköset ylle (jo toisen kerran samalla viikolla) ja suunta kohti Maunulaa. Liikkeen ovet aukesi kello 11 ja olimme puodin toiset asiakkaat. Ajoitus oli erinomainen, koska kohta meidän perästä saapuikin useampi asiakas ja pieni puoti täyttyi ihmisistä.
Ukkeli seurasi tarkkaavaisena Hanna Marttisen kuvaustyöskentelyä


Helmi Sirolan kortteja
Mitään en ostannut, mutta ainakin Helmi Sirolan kortteja pitää käydä vielä tarkemmin tutkimassa. Kuvaussessio ja asiakasryntäys hieman vaikeutti tarkempaa tutustumista. Liikkeestä löytyy lisäksi koriste-esineitä ja taidetta kodinsisustukseen.

Kuva saapui eilen sähköpostiin ja kyllä oli niin ihana poikanen kuvassa. Nyt minun pitäisi vielä ehtiä tilaamaan ne joulukortit sukulaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!