torstai 13. heinäkuuta 2017

Rock! Perhe On the road...

Seuraavat kaksi viikkoa Mies ja Ukkeli lomailevat kotipaikkakunnalla mummojen keitosten äärellä (todellista äitien tekemää ruokaa) ja minä pakerran töissä, sekä lopputyön kimpussa.

Tänään matkataan Kiuruveelle ja matkan tekee erikoiseksi jo se, että minä en pakannut kuin Ukkelille lelut . Mies hoiti kaiken muun. En edes tarkastanut mitä Mies oli pakkailuja. Hehän siellä reissussa tavaroita tarvitsee eli eivätköhän siinä tapauksessa tiedä mitä mukaan tarvitsee (tai vähintään huomaa matkanvarrella mitä unohtui) .

Omat FESTARIkamat pakkasin. Alkujaan tarkoitus oli pärjätä repullisella tavaraa, mutta tämä Suomen kesä pakottaa ottamaan mukaan enemmän kuin yhden vaatekerran. Nyt mukaan lähti matkalaukku ja taloudellinen pakkaaminen unohtui = kaikki mukaan.

Laukusta löytyy festari-ja matkalippujen, kännykänlaturin ja luottokortin lisäksi kumpparit, lenkkarit, farkut, kevyt villapaita, teepaitoja, farkkushortsit, leggingsit, mikrokuitupyyhe (suosittelen hankkimaan, jos et vielä omista), sukkia, alusvaatteita, sadetta pitävä takki, kertakäyttösadetakki, korvatulpat, särkylääke, käsidesi, puhdistusliinoja, aurinkorasva, nenäliinoja, meikit, hiustökötit, pesuaineet, matkajuomat (pahvi-ja muovipakkaus niin on kevyt kantaa), dööd, hajuvesi, välipalapatukoita, piilolinssit ja aurinkolasit. Ja reppu sekä kangaskassi. Ja jotakin muutakin, mutta tuossa ehkä tärkeimmät.

Festarit on Ilosaarirock Joensuussa ja matka sinne taittuu linja-autolla. Eli ei muuta kuin let's festival!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!