sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Horror Mamma - Hima Saimi blogin Spin-offlelut ja ruusut horrormamma.fi

Huhtikuussa kirjoitin blogipostauksen Roolina äiti a.k.a nöyrä palvelija , jossa teksti haki vaikutteita klassisesta kauhukirjallisuudesta. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Kaipasin hieman toisenlaista kirjoittamista, mutta en halunut yhdistää tähän blogiin synkempää puoltani, koska haluan pitää Hima Saimilan pääosin valoisana, iloisena ja positiivisena.

Niin syntyi päivänsäde ja menninkäinen. Päivänsäde saa paistaa useammin ja menninkäinen mönkii aina vain välillä esille. Menninkäinen ei ole paha. Hän vaan näkee yksinkertaisimmatkin asiat pelottavimpina kuin ne onkaan. Menninkäisen kotipaikka on Horror Mamma blogi.

Horror Mamma blogi löytyy osoitteesta  horrormamma.fi sekä tämän blogin yläpaneelista (tai sieltä missä muutkin sivut). Kauhunovelliblogiani julkaisen kerran kuukaudessa uuden perhearkeen liittyvällä postauksella. Jokaisessa tarinassa, kuten nöyrässä palvelijassa, on oma sokeroitu kauhuverhoilut huntunsa.

Maistiaisena pari tekstiä jo löytyykin. Liity postituslistalle niin saat tiedon, kun uusin postaus on julkaistu. Heinäkuun teksti vielä työnalla ja aiheita otetaan vastaan ;).

Horror Mamma löytyy myös Instagramista ja Facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!