perjantai 7. heinäkuuta 2017

Löysäkakka - ja mitäs vaipasta sitten löytyikään!


Havahduin tunnetun vaippamerkin mainokseen, joka mainosti uuden tuotteen pitävän LÖYSÄNKAKAN vaipassa. Mainosääni lausui löysänkakan hyvin luontevasti. Eihän siinä mitään, kakka sanotaan niin kuin se on ja löysäkakka on etenkin lapsiperheissä tuttu näky vaipassa.
Mainos jäi mieleen, koska en muista, että aiemmin olisin kuullut kakka - sanaa mainoksessa. Ainakaan niin luonnollisesti sanottuna.

Tämän postauksen piti käsitellä termejä, joilla alapääneritteitä on yleensä kuultu kutsuttavan. Kun aloin tutkimaan mainoksia eksyin ensimmäisenä tämän saman kyseisen vaippafirman YouTube kanavalle ja mitä sieltä löysinkään! Löysäkakka sai jäädä vaippaansa, koska löytyi jotain mielenkiintoisempaa.

Minulle ei kukaan tehnyt vaippakakkua. Enkä ole kyllä tehnyt kenellekään sen puoleen. Voisin harkita uutta uraa, koska YouTube kanavalla (tämän vaippamerkin, jonka kanssa minulla ei ole mitään yhteistyötä ja itse asiassa aika harvoin tulee firman tuotteita edes ostettua) oli aivan HUIKEITA vaippakakkuja.

Oma mielikuvitus on jäännyt siihen yhteen, kerran näkemääni tornimuodostelmaan, mutta lyhyiden videoiden moottoripyörä, prinsessalinna, lastenvaunut, minikakut, viidakkokakku ja juna käänsi ajatukseni siitä millainen vaippakakku voi olla. Ja parasta on, että videoissa on näytetty miten kakut tehdään. Lyhyesti ja ytimekkäästi tosin, mutta joku osviitta asiasta annetaan. Pakko testata :)

Jatkokehittelynä tosin voisi tehdä virstankarkailusuojista kakun synnyttäneelle tai eläkkeelle jäävälle. Riittäisiköhän huumorintaju, jos suojat olisi kääritty vaikka nätisti junan muotoon? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!