maanantai 24. heinäkuuta 2017

Mammakuntoon 2017 - Hips don't lie, mutta höllyy


Kesäkuun alussa vaaka näytti 71,2 kg ja hyvän olon tunne valtasi mielen. Yes, olin saanut jälleen painoa alas päin! Tässä vaiheessa minun olisi pitänyt olla viisaampi ja muistaa kaikki edelliset painonpudotuskerrat. Olinko viisastunut? Nope, nada, paskat.

Annoin halulle pikkusormen ja luvan olla helläkätisempi syömisteni suhteen. Loma oli siis 9 päivän reissu Englannissa ja Ranskassa. Mutta kuten holisteilla käy, voi putki jäädä päälle ja niin minullekin kävi. Reissun jälkeen oli juhannus ja juhannuksenahan pitää syödä hyvin. Heinäkuun alussa palasin töihin ja tarkoitus oli palata myös ruotuun. Sain itseni käymään salillakin. Pari kertaa. Kahden viikon aikana.

Yli kuukauden herkutteluputken jälkeen heräsin maanantai-aamuna päässäni päätös: Nyt loppui! Moraalinen krapula päällä kaikista karkeista, sipseistä, herkuista, juomattomista vesilitroista ja eilen syömästäni pizzasta astuin vaa'alle ja huomasin, että huolella oli tullut takapakkia ja rasvaprosenttikin huiteli lähes aloituslukemissa!

Vaa'alle nousu oli itsepitoksen toinen vaihe, koska oloni ja puristavat vaatteet jo kertoi, että nyt oli lipsuttu ja pahemman kerran. Vaakaa pahemman sätkyn antoi mittanauha. Senttejä oli kertynyt vyötärölle ja persekin oli jälleen kasvanut. Uh, ja ah.

Olen kuullut, että läski lähtee ensimmäisenä sieltä, mihin se on viimeksi kertynyt. Voin kertoa, että SE myös palautuu sinne mistä se on viimeksi lähtenyt!

Joten, tänään 24.7. ollaan jälleen samassa tilanteessa kuin 1.1. ja #Mammakuntoon2017 projekti on jälleen käynistetty. Syksystä tulee muutenkin hurja, joten helppoa tästä ei tule :/ Positiivisella mielellä kuitenkin eteenpäin ja usko omiin maagisiin supernainen kykyihin on vahva. I wonder woman wondering today: what a hell!
2 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa teet liikkumiseen ja syömisiin sellaisia muutoksia, joita voit kuvitella noudattavasi pidempäänkin :) Jos rahkan mättäminen naamaan joka päivä ei houkuttele, älä syö rahkaa joka päivä :) Jos salilla rempominen ei innosta 4-5 krt/viikossa, älä remmo, vaan tee esimerkiksi kotonakin jonkunlaista lihaskuntoa ja sitten käyt siellä salillakin, kävelyillä jne. :)

  Tsemppiä! :) Turhaa stressiä painonpudotuksesta ei kannata nyt ottaa, kun syksystä tulossa muutenkin hektinen, mutta kuten jo alussa kirjoitin: pikkuhiljaa :)

  Täältä pääset lukemaan omia tekstejäni muutokseni matkalla:

  http://polyapinnoilla.blogspot.fi/2017/06/liikunnan-ilo.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa vinkkien kanssa :) Minun suurin ongelma onkin juuri syöminen ja sen kurissa pitäminen. Pitää tässä jälleen ottaa ryhtiliike ja lopettaa turhan mässytys, niin sieltä se rytmikin jälleen löytyy.
   Turhaa stressiä en aio tästä nyt ottaa, koska stressi ei aita aisaan lainkaan. Ja tässäkin jälleen ravinnonmerkitys on tärkeä: Syö oikeita asioita niin jaksaa paremmin. Osaan teoriassa painonpudotuksen tosi hyvin, mutta toteutus on se vaikein.
   Pitää käydä tutustumassa sinun muutokseen :)

   Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!