lauantai 24. elokuuta 2019

Superdieetin aloitus - tukea tavoitteeseen!Blogiyhteistyö: Fitfarm ja  Perhekupla

Maanantaina 26.8. alkaa FitFarmin Superdieetti. Olen joutunut odottamaan startin aloitusta hetken, koska missasin edellisen ryhmän, tai en missanut, mutta se ei sopinut siihen hetkeen ja suosiolla siirsin aloituksen elokuun loppuun. Nyt kun aloituksen hetki on käsillä, olen henkisesti väsynyt ja en tiedä kuinka oikeasti jaksan noudattaa ohjeistusta.

Motivaatiota kyllä riittäisi, mutta se on hetkelllisesti hautautunut. Pidän vielä kiinni ajatuksesta, joten homma ei ole vielä aivan käsissä. Tiedän, että tämä väsymys on väliaikaista ja johtuu aivan työpaineista, jotka on kuormittuneet menneen neljän viikon aikana. Maanantaina työkaveri palaa töihin ja tilanne rauhoittuu osaltani.

Minulla on halua saada pois nämä sitkeät kilot. Vaikka yritystä on ollut, en ole saannut niitä omin avuin vähenemään tämän vuodena aikana. Sehän tarkoittaa vain sitä, että en ole tehnty asioita oikein ja silloin pitää asioiden muuttuua.
Superdieetistä en odota mitään ihmekuuria, jolla hips-heps kilot vex. Odotan ohjeistusta ruokavalioon ja liikuntaan, jotta näen missä minun omat neuvot on mennyt vikaan. Luotan, että kyllä minä vielä tulosta saan näkyviin, kunhan oikeita asioita alan tekemään. Ja painotus tuossa: MINÄ alan tekemään.

Superdieetti valmennus kestää kuusi viikkoa. Se on pirun lyhyt aika. Tavoitteeni tähän kuuteen viikkoon on oppia näkemään mitä asioita minun pitää tehdä toisin, että saan #mammakuntoon2019 projektini oikeille urille ja kiloja pois ennen joulukuun viimeistä. Painonpudotustavoitteet pidän maltillisena -3 kg:sssa, jolloin per viikko pudotusta tulisi 0,5 kg. Jos kiloja ei lähde, on parempi kehonkoostumuksen muuttua eli läskiä pois ja lihasta tilalle. Tämä Supedieetti osuu hassuun saumaan eli tasan kuuden viikon päästä olen sopinut viimeisen kesälomaviikkoni ja haaveissa Kreikan saaristo. En todellakaan ajoittanut tätä Superdieettipätkää tähän väliin vaan se vain osui. Tämä on siis myös lomakuntoon -dieetti samalla.

Torstaina julkaistiin ensimmäisen viikon ruokaohjeet ja ensimmäisen kolmen viikon liikuntaohjeet. Olen käynyt online materiaaleja läpi ja ruokailun osalta koen olevani jo aika hyvällä pohjalla. Ainoastaan määriä pitää lisätä ja keskittyä rytmitykseen. Mukana myös jotakin lisää ja jotakin pois. Liikuntaohjelmat on isoplussa ja vihdoinkin minulla on salille ohjelma. Työpaikkamme kuntosali on onneksi nin bueno, että pääsen suorittamaan treenit siellä. Mahdollisesti hyödynnän ohjelmaan kuuluvan PT:n alennushinnan, ja maksan siitä, että PT voi katsoa, että liikkeet tulee oikein tehtyä.

Kaiken kaikkiaan materiaali tuntuu mukavan monipuoliselta. En tiedä kuinka mones Superdieetti-valmennusryhmä onkaan kyseessä, mutta eiköhän tätä noudattamalla tulosta tule. Kaikki on kiinni enää minusta itsestäni.

Huomenna sunnuntaina edessä alkupunnitus- ja mittaus, kaupassa käynti, aterioiden valmistelua, jumppakamppeiden pakkaus (pari viikkoa mennyt nyt ilman salia, koska ei ole ehtinyt/jaksanut). Enköhän näiden valmistelujen myötä ole maanantaiaamuun mennessä karistanut harteiltani tämän  työviikon väsymyksen viitan ja voin pukea ylleni Superdieetti-viitan. 

Instagramin puolelle (@hima_saimi) minun on tarkoitus tarinoida enemmän Superdieetin etenemisestä - laitahan minut seurantaan ja tarkista instastoorit säännöllisesti. Täällä blogin puolella päivityskuulumiset Mammakuntoon2019 projektipäivityksissä.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä matkaan! Toissa keväänä kadotin kropastani 12 viikon superdietillä 40,5 cm. Vaakaa en käyttänyt, joten painosta en osaa sanoa. Tämän vuoden puolella, tosin nyt raskaana ollessa, tutustuin FitMama diettiin. Kaikki aiheen postaukset löytyy blogistani tunnisteen FitMama ja oheisen linkin takaa: http://www.jennyfer1980.fi/search/label/FitMama

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen koko alkuvuoden yrittänyt omatoimisesti, mutta tämä on ensimmäinen annettu ohjelma mitä lähden noudattamaan. Tällä hetkellä on mennyt kolme päivää ja so far so good :)

      Poista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!