maanantai 22. heinäkuuta 2019

Superdieetin aloittaminen + FITMAMA arvona! - Mammakuntoon2019


Kaupallinen yhteistyö: Perhekupla ja FitFarm

Kun maaliskuussa tuli Perhekuplan kautta kysely kiinnostuksesta yhteistyöhön FitFarmin kanssa, en kovin kauan vastaustani pohtinut. Ehdottomasti haluan. Mammakuntoon2019 projektia oli tässä vaiheessa työstetty 3,5 kk ja kaikki apu oli tarpeen. Ja on edelleen! Vaikka omatoimisesti olen päässyt liikunnan ja ruokailujen kanssa johonkin balanssiin ei niitä kaipaamania tuloksia ole tullut - vielä.

Aika kului, luulin jo, että homma oli jo haudattu, mutta neljä kuukautta myöhemmin sain vahvistuksen: Minut on valittu mukaan yhteistyöhön ja saan 6 viikon SUPERDIEETTI -valmennuksen. Upeaa! Olisin heti halunut lähteä mukaan, mutta seuraava ryhmä aloitti jo 2 päivää ilmoituksesta.

Jahkaillahan ei kannattaisi, koska ei se huominen ole yhtään parempi aloittaa kuin tänään, mutta nyt minun oli pakko siirtää aloitus seuraavaan starttiin. Haluan osallistua valmennukseen 100%:sti, jotta saan siitä kaiken hyödyn irti. Nyt ei ole oikea hetki. Nyt olen lomalla ja onnistuin telomaan polveni toissa viikonloppuna eli ennen kuin saan uudet nahkat kinttuun pitää vielä hetki välttää kyykkyjä yms. rasitusta. kävellä onneksi voi.

Seuraava ohjelma alkaa vasta elokuun lopussa, joten joudun vielä omillani menemään, mutta ei tämä haittaa. Olen päässyt liikunnassa kaipaamaani 30 minuuttia päivässä tahtiin ja koko ajan parannan peruskuntoani. Odotan innolla SUPERDIEETTI -valmennuksen alkua ja sitä miten se auttaa minua eteenpäin.


Oletko sinäkin mamma, joka kaipaisi jeesiä painonhallinnan kanssa? Elät vauva-aikaa ja mahdollisesti imetät? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa FITMAMA -valmennus FitFarmin kautta!


ARVONTA!
Perhekuplan Facebook -sivulla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa Fitfarmin FITMAMA®️ -valmennuksen. Arvontaan voi osallistua 31.7.2019 asti ja valmennu alkaa 19.8. Katso lisätiedot Perhekuplan FB -sivulta ja osallistu!

****
SUPERDIEETTI -valmennus kuulumisia elokuun lopulta lähtien.

Oletko osallistunut FitFarmin SUPERDIEETTI -valmennukseen? Millainen kokemus sinulle jäi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!