tiistai 5. maaliskuuta 2019

Yhdeksännen viikon kuulumiset - Mammakuntoon2019


Tiistai

Perhejumppaa Ukkelin kanssa. Huomenna pilates.

Keskiviikko

Olen pikku hiljaa palautunut maanantain punnaustuloksesta. Eniten harmitti miten rasva% ja lihas oli heittänyt häränpyllyä.

Katujen sulaessa on ajatukset siirtynyt lenkkipoluille. Voisi yrittää aloittaa kävely/hölkkälenkit pikkuhiljaa. Tulisi testattua noita talvijuoksupöksyjäkin, ettei niiden käyttö jäänyt ainoastaan yhteen lumenlapiointiin.

Olisikohan tänään jopa ensimmäinen lenkki-ilta? Kiuruvedelle ajellaan huomenna ja siellä voisi käydä kävelylenkillä (ei tarvitsisi kummempia varusteita mukaan) ja ensi viikolla jatkaa parilla kävely-hölkkä + kävely -lenkillä.

Naistenkymppi olisi kiva kokeilla juosta, mutta toisaalta kiinnostaisi myös Helsinki run 5 km matka. Aikaa treenata olisi vielä... Kaikki kiinni itsestäni ja tekosyistä mitä keksin

Torstai

Työpäivä ja ajomatka Kiuruvedelle. Töissä ruokailut jäi vähiin ja epäsäännöllisiksi ja ajomatkalla ruokavaihtoehdot ei ollut parhaat mahdolliset - kanarulla, kanapanini ja sokeripitoinen virvoitusjuoma (iso pullo!)

Perjantai

Aamu alkoi terveellisesti pirtelöllä. Lounaalla bataattikeitto (vesipohjainen, ei mitään ylimääräistä).
Iltapäivällä ruokailuväli piteni ja illalla ruokana ryynimakkara. Illalla sipsiä ja irtokarkkeja. Liikunta jäi nolliin, koska tein täyden etätyöpäivän ja ulkona oli liikaa pakkasta. Pakkanen on pukeutumiskysymys, mutta kun ei ollut tarpeeksi vaatetta mukana. Kaiken kaikkiaan erittäin epäonnistunut painonpudottajan päivä.

Lauantai

Aamupalaksi pirtelöä. Välipalaksi lettu, toinen välipalana. Ruissihtileipää juustolla. En kovin ylpeä ole itsestäni tähän mennessä. Ja koko päivän satanu lunta aivan liikaa.

Jokin tässä kotipaikalle tulossa aina on, että annan liikaa löysää enkä osaa syödä oikein vaikka täällä sentään on säännöllisemmät ruokailuvälit kuin muuten arkisin.

Maanantai

Viikoonloppu Kiuruvedellä takana. Ruokalut meni joten kuten, liikunta jäi minimiin - totaallisesti!
Illalla tein eväät valmiiksi, joten uusi alku epämääräisen viikonlopun jälkeen.  Tänään alkaa myös liikunnan lisäys.
Illalla punnistuksessa odotan plusmerkkistä tulosta. Mutta tätähän se on - ylä- ja alamäkeä. Tärkeintä on jatkaa matkaa.

Mittauksen jälkeen:
Jaahas. Paino ei vieläkään alle 80 kg, mutta verrattuna viime viikkoon lihasta tuli lisää ja rasva sama kuin 2 viikkoa sitten. Mitä helvettiä viime viikolla tapahtui? Niin tämä vain kummasti sahaa. Kuten myös sentit. Huoh. Noh, ensi viikkoa kohdin uusin asein. Ja ensi viikolla saa tuo tulos olla sen alle 80kg!

Tänään lisäsin hyötyliikuntaa nousemalla portaat kuudenteen kerrokseen.

Punnitus 4.3.
Tulos:
Paino: Verrattuna viikkoon 8: +0,5 kg // verrattuna aloitukseen: -2,7 kg
Lihas: Verrattuna viikkoon 8: + 1 kg // verrattuna aloitukseen: + 0,3 kg
Vyötärö: Verrattuna viikkoon 8: -0,5 cm // verrattuna aloitukseen: - 8 cm

Lue myös:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!