keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

11. viikon kuulumiset - mammakuntoon2019


Tiistai

Kurkku hieman kipeä. En anna sen häiritä.

Ukkellakin köhä vaan jatkuu - tänään jää perhejumppa välistä...

Illalla nousi Ukkelille kuume. Lenkkeilin jälleen töihin hakemaan tietokoneen huomista etäpäivää varten.

Antti Holma neuvoi Auta Antti -podcastissa liikunnanvihaajaa keskittymään tehtävien suorittamiseen, ei lenkkeilyyn. Eli jos ei pidä liikunnasta, mutta oman terveyden kohentamisen vuoksi liikunnan lisääminen on tarpeen, niin ei pidä lähteä lenkille, vaan suorittamaan tehtävää eli esim. kirjoittaa postikortin ja käy ostamassa kävellen kioskilta postimerkin. Eli ei lähde lenkille vaan suorittamaan tehtävää.

Olen käynyt sununtaina ja tänään lenkillä tätä oppia noudattaen. Sunnuntaina hain kengät, tänään koneen. Koska minulla on jokin konkreettinen syy, on helpompi lenkillekin lähteä. Tänään hölkkäsin jo pidempään.

Keskiviikko

Ukkelilla oli hieman kuumetta, mutta lepäämään ei suostunut - taaperon perussairastelua. Sain tehtyä etäpäivän ihan hyvin.

Kolmelta tehtiin miehen kanssa vuoronvaihto ja lähdin pilatekseen. Päiväliikunta sai lämmittelyt kävelylenkistä ja pilatesmattojen raahaamisesta jumppapaikalle. Aktiivisuusmittariinkin täyttyi päivän tavoite.

Huomenna lähdenkin töiden jälkeen laivalle. Lavalla M.A. Numinen ja Pedro Hietanen. Ei kyllä ole mitään laivalle meno-oloa, mutta keikka se onkin tärkeämpi.

Lauantai

Jaa-has. Taas hävisi pari päivää välistä. Torstai ja perjantai meni töissä ja torstaina tein sen iltapäiväristeilyn, Omahytti oli ihana - sai vain olla. Kävin ostamassa tax freestä hieman herkkuja ja sain vallanmainiosti kulumaan pari tuntia kirjan kanssa. Risteilyn syy oli M.A.Numinen ja Pedro Hietanen ja hyvin he veti <3 Sedät jaksaa.

Yöunet ei reissusta kärsinyt, ainoastaan päivärytmi.

Perjantaina Mies jäi Ukkelin kanssa velä kotiin. Itse menin töihin ajoissa ajatuksena lähteä perjantai kunniaksi ajoissa, mutta päivästä tuli turhankin pitkä. Illalla rentouduttiin koko perheen voimin katsomalla LEGO -elokuvaa.

Vanha ystäväni nuhakin on päättänyt tulla kylään. Oireilu alkoi jo tiistaina.

Tänään olen tehnyt hankintoja tulevaa Trans-Siperia junamatkaa varten. Eipä ole tullut koskaan pakattua sukkia ja pikkuhousuja minigrip-pusseihin 3 viikkoa ennen reissua. Nyt ne on ainakin mukana. Kyllä. Ne on jo laukussa :D

Ruokailut on ollut tänään kovin rasva- ja hiilaripitoiset: Pizzaa, nuudelia ja kanaa. Aamulla pirtelöä ja välipalana, joten pieni kaloriextra ei ole niiden ottoa haitannut.

Sunnuntai

Aivan ihanat ja pitkät yöunet. Sain nukkua pitkään, kun pojat siirtyi lastenohjelmien pariin olohuoneeseen. Unet tuli tarpeen, koska viime yönä menin nukkumaan aivan liian myöhään. Innostuin katsomaan Uusi Sherlock Holmes -sarjaa netistä.

Aamulla käytiin Päivälehden museossa Pekka Töpöhäntä - näyttelyn avajaisissa. Liika ihmisiä.

Haaveilin lenkistä, mutta päätin antaa vielä yhdenpäivän räkätaudille.

Maanantai

Viime yö meni ilman nenäsumutetta. Jospa tämä oli perusräkis ja olisi ohi viikossa, kuten kuuluukin.

Illalla punnitus. Yhtään en taas tiedä mitä voisi olla luvassa.

Punnituksen jälkeen: Sitkeessä on. Jää taas ensi viikkoon 80 kg rikkominen (ja silloinhan se rikkoutuu!). Kuinka mones viikko tämä on, kun samaa tavoitetta hinkataan? Ilma muutosta senteissä en uskoisi mitään tapahtuvan, mutta jotain kropassa tapahtuu. Tosin se näkyy mittanauhassa ei vaa'alla.
Parempia aikoja odotellessa.

Punnitus 18.3.
Tulos:
Paino: Verrattuna viikkoon 10: -0,2 kg // verrattuna aloitukseen: -3 kg
Ohuin kohta: Verrattuna viikkoon 10: - 1 cm // verrattuna aloitukseen: - 5 cm

Napa: Verrattuna viikkoon 10: -2 cm // verrattuna aloitukseen: -8 cm
Vyötärö: Verrattuna viikkoon 10: -1 cm // verrattuna aloitukseen: - 10,5 cm


Lue myös:
10. viikon kuulumiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!