perjantai 29. maaliskuuta 2019

Kauaksi pois - ja takaisin eli olen matkalla 4kymppiseksi (ja matkoilla)


Mammakuntoon päivitykset, ja kaikki muukin saa hetken odottaa, koska lähden lomalle aivan yksi ja suunnaksi otan Siperian. Tokihan sieltä on joskus takaisinkin tultava.

Matkani käynnistyy 5.4. kun lennän Moskovan kautta Vladivostokiin. Vladivostokissa vietän pari päivää ja käyn esim. opastetulla päiväretkellä. Maanantaina 8.4. on aika hypätä Trans-Siperia linjalle ja junamatkalle suuntana Moskova. Moskovaan saavun aikataulun mukaisesti  aamulla 14.4. ja ajatuksena on suunnata ensimmäisenä kylpylään. Aikaa tämän ajatuksen toteuttamiseen on, koska minulla on lähes koko päivä aikaa tutusta Moskovaan. Illalla palataan junan kyytiin ja tällä kertaa jo kotia kohti.

Täytän tänä vuonna 40 vuotta ja Trans-Siperia junamatka on syntymäpäivälahjani itselleni. Toteutan vuosien takaisen  haaveeni ja mahdollisesti teen jonkin sortin matkan myös itseeni. Epäilen, että kuuden päivän junamatkan aikana tulee hetki myös omille ajatuksille. Etenkin, kun sitä matkakumppania en huolinut mukaan.

Jos haluat seurata matkaani, laita seurantaan
Instagramissa
Blogi:

Tarkoitukseni on päivittää kumpaankiin kanavaan matkakuulumisia sen mitä yhteydet antaa myöten.

Kuva: Canva.com kuvapankki. Tarkoitus oli muokata tekstiä, mutta mitä turhia, kun niin osuva sattui kohdalle.

P.S. Tämä on sellainen ennakoiva synttärimatka. Synttäreitä vietän vasta heinäkuussa. Sitten onkin luvassa isommat bileet, kun juhlissa soittaa Metallica 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!