keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

13. viikon kuulumiset - Mammakuntoon2019


Tiistai

Tavoite: Kirjaan tällä viikolla asioita paremmin ylös

Aamulla rattaat+kävely Ukkelin hoitopaikalle ja sieltä kävelylenkki jatkui töihin. Jee! Töissä ruokana seitifilettä ja kasviksia. Pirtelöt tuli otettua kaksinkappalein. Illalla oli vielä perhejumppa Ukkelin kanssa. Tämä kerta olikin minulle viimeinen. Ensi viikolla Mies käyttää, kun olen kampaajalla ja viimeiselle kerralla lomailemme tahoillamme.

Vaikka perhejumppa jää tauolle sain tänään hyviä uutisia: Työpaikan uusi kuntosali aukeaa mahdollisesti jo ensi viikolla. Jee! Pääsen salille treenaamaan kuten toivoinkin. Vielä, jos erittäin hyvin käy, kuntosaliohjelma tulisi yhteystyön kautta. Se ei tosin olen mitenkään varmaa, mutta toive ilmoille päästetty ja haaveissa on.

Keskiviikko

Kelit on meille suosiolliset. -4 pakkasta, aurinko paistaa. Se on edessä jälleen aamulenkki. Olen palannut "vanhaan reittiin" jossa edessä Pasilan mäet. Kyllä siinä kevyen hien pintaan saa, kun lykkii tasaisesti kallistuvaa reittiä eteenpäin.

Töissä kiireet jatkuu, mutta iltapäivästä en jättänyt pilatesta välistä. Työt lopetin puoli kasi jatkaakseni niitä kotona. Kotiin menin kaupan kautta ja ostin iltaherkkuja. Kummoisia ei mukaan lähtenyt, mutta koska Pepsi maxia en ole juonut yli vuoteen (15 kk täynnä) otin perusversion. Lisäksi vähän pähkinöitä ja Turkinpippureita.

Siinä töitä tehdessä ehdin laskea, että Pepsi ja pähkinät yhdessä antaa sen 1000 kcal vaikka määrä on pieni. Kuinka helposti kaloreita tuleekaan napsittua, jos niihin ei kiinnitä huomiota?

Valinnat on vaikeita. Samalla tavalla voi helposti syödä liian vähän esim. jos ruoka sisältää pelkästään vähäkalorisia vaihtoehtoja. Pelkkä tomaatti-kurkku -salaatti ilman rasvaa, proteiinia tai hyviä hiilareita ei anna tarpeeksi - mitään.

Torstai

Kyllä vain - aamu alkoi vaunulenkillä. Nousin myös töissä portaat kuudenteen kerrokseen. Sitten tulikin istuttua loppupäivä perseellänsä. Sitten nousin ylös ja kävelin kotiin (ehkä tuli joku askel otettua päivänkin aikana, mutta noin se meni suurinpiirtein.) Kotiinkin meinasin ajella bussilla, mutta otin sitten itseäni niskasta (juuri tuon edellä mainitun koko päivän istumisen vuoksi). Neljä tuntia kotona oltuani huomasin unohtaneeni aktiivisuusrannekkeen päälle. Jostakin syytä sohvalla makuu ei ollut nostanut keskisykettä kovin korkealle.

Illan päätteeksi vierailu Tavastialle. Esiintymässä Against It All. Oli siellä kaksi muutakin, mutta lähdimme kotiin nukkumaan ennen pääesiintyjää. No fun at all.

Ny nukkumaan. Huomenna edessä raskas ja pitkä päivä. Jospa ei mene koko yötä.

Perjantai

No comments: 15 h työpäivä. Onneksi menin töihin ajoissa, niin ei mennyt lauantain puolelle töissä olo.

Meni pari Turkinpippurikarkkia työpäivän aikana. Burger King oli mennyt klo 23 kiinni, kun olisin halunut ostoksille 23.15. Hetken aikaa mietin Wolt vaihtoehtoa, mutta päädyin kaivelemaan kaappeja ja syömään mitä tarjolla oli: kaksi kalaa ja viisi leipää. Tai oikeasti 4 sushipalaa ja ohrarieskapaloja hummuksella ja pestolla. Ja ehkä sattumalta löytyi pari riisisuklaakeksiä. En tiedä oliko yhtään kevyempi vaihtoehto kuin se hampurilaisateria olisi ollut.

Lauantai

Olisin nukkunut pidempäänkin ellei eilen syömäni turkkarit halunut tulla tulos. Hieman vatsa löysänä...

Aamupäivästä käytiin Ukkelin kanssa ulkoilemassa. Hän ajoi pyörällä (lue: potki pyörällä menemään) ja minä kävelin/hölkkäilin vauhdista riippuen.

Iltapäivästä kävin shoppailemassa junamatkalle tarvikkeita.
Vitsi kun on kuollu olo. Nukuttaa.

Sunnuntai

Nyt sain nukuttua. Piti tarkistaa aamulla onko kello puoli kymmenen vai puoli yksitoista, kun en ollut varma oliko rannekello siirtynyt itsestään.

Illalla kävin lenkillä. Lenkillä mietin, että jos huomenna ei vieläkään ole paino alle 80 kg, olen sentään lisännyt liikuntaa lenkkeillen ja aamukärrylenkein. Pian kun mukaan saa lihastreenit on liikuntapiirakka aika hyvällä mallilla. Ja se painokin tippuu varmasti jossakin vaiheessa.

Maanantai

Kvarttaalin jälkeinen krapula ja työmotivaatio hukassa. Meneehän se näinkin.

Illalla kuorotreenit. Lähdin mukaan 21 päivän haasteeseen (part 2) ja heti rikoin tavoitteita, kun kävin syömässä kiinalaisessa buffetissa. Olisi voinut valita fiksumminkin.

Punnituksen jälkeen:
Yksi iso aprillipila koko punnitustulosa!
Onneksi tulee tauko punnitukseen. Jospa tulos on 15.4. mairittelevampi. Moni uskoo, että numero 13 on epäonnenluku ja alan uskomaan tähän myös. 13. viikko - perseestä!

Punnitus 1.4.
Tulos:
Paino: Verrattuna viikkoon 12: +0,5 kg // verrattuna aloitukseen: -2,7 kg
Vyötärö: Verrattuna viikkoon 12: +-0 cm // verrattuna aloitukseen: - 11 cm

Rasva: Verrattuna viikkoon 12: +0,4 %yks // verrattuna aloitukseen -1,4 %yks

Lue myös:
Viikon 12 kuulumiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!