keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kahdeksannen viikon kuulumiset - Mammakuntoon2019


Tiistai

Kuun loppuun 10 päivää (eilisestä mittauksesta). Tämän kuun tavoite oli painaa 4 kiloa vähemmän kuin aloituspaino. 10 päivässä pitäisi tiputtaa 1,2 kg. Koska tuommoisessa pudotusmäärässä ei ole viikkossa mitään järkeä (kun haluan kestäviä tuloksia) niin teen vaan parhaani.

Ensi maanantaina toki tiedän paremmin, mutta parin hyvän ~500 g/vko tahdin jälkeen tiputtaa järkevästi tuo 1,2 kg on erittäin epävarmaa ja sen voin jo tässä vaiheessa unohtaa. Tokihan sen saisi tippumaan, mutta onko se sitten sen arvoista?

Tavoitteeni on tiputtaa järkevästi lihasta säästäen. Ei sen vuoksi, että olen itselleni luvannut herkuttelupäivän palkkioksi. Totuushan on, että voin viettää sen herkuttelupäivän milloin tahansa. Miksi minun pitäisi palkita itseni ruoalla? Eikös ruokailutottumukseni ole osasyyllinen nykyiseen olomuotooni?

Keskiviikko

Työkuorma alkaa jälleen kasaantua - käymme kohti kvarttaalin päätöstä. Pitää keksiä keinoja saada työ- ja vapaa-aika tasapainoon. Helposti tulee istuttua liikaa, kerättyä stressiä ja sen myötä tehtyä huonoja ruokavalintoja.

Pitääpä muistaa lisätä vitamiineja. Ja aamuun voisi yrittää ottaa Lift-Offia.

Torstai

Ai vitsi, kun tykkäsin aamulla peilikuvastani! Maha ei roikkunu niin pahasti, selkäpuolikin vaikuttaa tasaisemmalta. Jalan muhkuratkin näytti tasaisemmilta kuin ennnen (Pakko tarkistaa eteisen lampun tehot :) )
Eilen ostettin pikkusiskon kanssa liput Conversation w Nick Cave tapahtumaan Tukholmaan toukokuun lopussa.Vitsi kun oli jännä aamu kytätä milloin liput tulee myyntiin ja saako liput! Ei tullut sykettä mitattua, mutta olo oli kuin festareiden jälkiltä käsien täristessä ja hätkähtäen hetkittäin pelkotiloihin, että kello on jo liikaa tai olen missanut jotain tärkeää. Parissa minuutissa liput loppui, mutta me saatiin tosi hyvät paikat!
Illalla varattiin hotelli. Enää lennot niin matka olisi siinä.

Lauantai

Miksi eilen jäi kirjoittaminen? Ei mitään mielikuvaa. Illalla käytiin Tuusulassa matkailutarvikekupassa ja sen jälkeen ruokakaupassa, mutta ei mitään erikoista eiliseen iltaan.
Illalla katsoin televisiota ja neuloin. Löytämäni tossumalli epäilyttää, mutta katsotaan mitä siitä syntyy. En kai ala lipsumaan päiväkirjan pidosta jo nyt?

Tänään olen ollut taas kokopäivän sisällä. Pojat kävi uimassa ja minä vietin omaa-aikaa siivoten ja ruokaa laittaen. Ja katsoen televisiota sekä neuloen. Olisin toki itsekin uimaan halunut, mutta vielä ei voi tatskan vuoksi.

Minulla on ollut tällä viikolla laihaolo. Minusta on tuntunut todella hyvältä ja peilikuvakin on ollut ystäväni. Tänään oli pakko käydä vaa'alla ja vaatteeet päällä kokonaspaino oli 80,1 kg!
Minä niin toivon, että maanantain ilta on yhtä armollinen ja pääsen alle80 kg. Edes sitten siihen 79,9 kg.

Sunnuntai

Ryhmä Hau, hernekeitto, pannukakku, Heureka ja Amarillo. Oli kiva päivä :D

Maanantai

Pienemmät rintaliivit mahtui päälle ilman, että kaarituet upposi kylkiluihin tai puristivat. Hakaset kauimmassa vaihtoehdossa, mutta kokoa pienempi. Takki tuntui menevän kiinni helpommin. Vaikka minusta tuntuu pienemmältä välttelen vaakaa. Tuossa se odottaa keittiön lattialla. Mittataulukko on piirretty muistikirjan sivulle, mutta en  vielä halua mennä vaa'alle, koska pelkään,että tulos on enemmän kuin viime viikolla enkä ole edistynyt lainkaan.

No ei päästy alle 80 kg vaikka huulilla oli. Myöskään helmikuun tavoitteeseen ei päästä, mutta on sentään jotain tapahtunut. Jos ei muuta niin vyötärö on pienempi kuin kuukausi sitten (muut luvut näyttävätkin sitten lähes samalta). Keskiviikkona käyn vielä helmikuun viimeisen punnituksen (torstaina matkustetaan kohti pohjoista). Näenpä sitten paljonko jäi tavoitteesta.

Punnitus 25.2.
Tulos:
Paino: Verrattuna viikkoon 7: -0,4 kg // verrattuna aloitukseen: -3,2 kg
Vyötärö: Verrattuna viikkoon 7: +1 cm // verrattuna aloitukseen: - 7,5 cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!