keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kuudennen viikon kuulumiset #Mammakuntoon2019

Laivalla taaperon kanssa

Tiistai

Ukkeli kömpi viereen jo klo 5.30. Onneksi tuli mentyä ajoissa nukkumaan niin sain yli 7 tunnin unet

Illalla käytiin perhejumpassa. Aktiivisuusmittari sai täydet lukemat: 118 % , 13 300 askelta

Huomenna pilates :)

Keskiviikko
Pilates pitkästä aikaa! Tuntui hyvältä vaikka aiemmin päivällä oli blääh -olo ja meinasin jo jättää välistä.

Mieliteot käväisee mielessä vähän väliä: Sipsiä, hampurilaisia, jne. Tiukkana olen pysynyt, enkä pikkusormeakaan ole antanut suuntaan tai toiseen - ainakaan kovin paljon. Illaksi kylläkin ostin herkkuleivän (pehmeä, lämmin, vaalea ja rasvainen) ja sitä tuli syötyä pari palaa. Päälle laitoin tosin vain tomaattia ja oliiviöljyä eli jossakin sentään rajoitin vaikka "villiksi" heittäydyinkin.

Torstai
Kadonneet vatsalihakset alkoivat illasta muistuttamaan itsestään. Eilinen pilates taisi tulla tehtyä oikein - tai sitten on vain jäännyt vatsat treenaamatta.
Päivän aktiivisuus jäi 95%:n, mutta askeleet sentään ylitti 10 000 ja osa askelista tuli vetäessä Ukkelia pulkassa Pasilasta kotiin.

Huomenna siunattu perjantai. Meinaa vaan taas olla nokkatukossa ja kurkussa kaktuksen juuria. En suostu!
Jotain iloa arkeen: Antti Holman blogi. Auta Antit kohta kuunneltu joten hyvä, että voi nojata blogiin. Kohtahan pitäisi alkaa Radio Sodoman uusi kausi, että helvetin hyvin menee. Nyt nukkumaan.

Perjantai
Eilen illalla join 0,5 l Pepsiä. Liekkö juoman koffeiini vaikuttanut, mutta vielä klo 0.50 en ollut vieläkään nukahtanut. Kissakin naukui ja Ukkeli näki kai unia, kun hieman itkeskeli.

Hirveänä tekisi mieli ostaa tänään sipsejä ja tehdä dippi. Olen myynnyt ajatusta itselleni cheating dayna, mutta en petä siinä ketään muuta kuin itseäni. Päätänkin nyt, että sipsien ja karkkien yliannostus on luvallista 1.3. ,JOS tämän kuun tavoite on saavutettu!

Sunnuntai
Sunnuntai-ilta ja on jäännyt päivitykset väliin.

Pikakelaus: En ostanut pe sipsejä. Ostin porkkanoita ja kukkakaalia sekä kaksi kermaviiliä ja dipit.  Söin noita sitten perjantai- ja lauantai-iltoina. Varmasti tuli kumpanakin iltana 500 g kasviksia täyteen. Ja dippejäkin jäi vielä yli.

Lauantaina oltiin Ukkelin kanssa Tallinnassa. Aamupalaksi pirtelö, mutta sitten vielä toinen aamupala laivalla. Maissa lehtipihvi ja valkosipulikermaperunat. Paluumatkalla ei käyty enää syömässä, mutta vedin Nutella-leipätikku -systeemin (Kunnon let's go meininki - noita kun syö, niin lähtee loppullinenkin kunto). Tuliaiskarkkeja ei tullut ostettua ja tuliasjuomatkin rajoittui yhteen limpparitölkkiin. Sen join illalla kasvisdippiannoksen kanssa.

Tänään oli kotipäivä. Päivitin blogin, katsottiin Ukkelin kanssa teeveetä ja oltiin vain. Ulkona satoi vettä niin ei innostanut ulkoilut.

Illalla kävin leffassa - yksin. Leffaherkuissa ratkesin karamelli-popcorneihin. Olisi voinut jättää välistä (mutta hyviä olivat). Vesi oli juomana, eikä karkkeja ollut. Nyt maate. Huomenna paluu arkeen.

Ukkelin mukaan olimme eilen lomalla ja hänelle ostettiin asioita lomakaupasta eli laivan myymälästä. Siinäpä laivayhtiöille mainoslause: "Laivalla olet lomalla"

Maanantai
Pitäisi olla jo nukkumassa, mutta pari riviä ennen sitä.

Ruokailut meni jees, vettä tuli juotua.

Aloitin Kunto plus -lehden (nro 3/2019) 4 viikon liikuntahaasteen. Sumokyykyt 50 kpl takana (ja päälle palautusjuoma). Huomenna etunojapunnerrus. Sen teen pienemmissä erissä kuin tämän päivän aloituksen :)

Tänään oli myös punnitus. Paino tippuu, rasvatippuu, lihas säilyy. Excellent. Olen oikealla tiellä! Rasvan kanssa matkalla 4kymppiseksi ja alle. Tahti on hidas, mutta suunta oikea

Punnitus 11.2.
Tulos:
Paino: Verrattuna viikkoon 5: -0,5 kg // verrattuna aloitukseen: -2,2 kg
Vyötärö: Verrattuna viikkoon 5: +0,5 cm // verrattuna aloitukseen: - 6, cm

Lihas: Verrattuna viikkoon 5: +0,1 kg // verrattuna aloitukseen: + 0,2 kg

Lue myös:
Viidennen viikon kuulumiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!