sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Loppuvuoden suunnitelmat!


OMG! Syyskuun puoliväli! Jo! Enää vain vähän päälle kolme kuukautta tätä vuotta jäljellä.

Tälle vuodelle on onneksi suunnitelmissa vielä vaikka ja mitä! Vaikka syyskuun viimeiset menee työpainotteisesti, pääsen ensi viikolla lunastamaan viime vuoden joululahjan. Siitä lisää myöhemmin. Työkaverit kysyi, että pelottaako, mutta en ole vielä keksinyt mikä tässä voisi pelottaa :)

Lokakuussa vietetään Ukkelin synttäreitä. Poika saakin kahdet bileet, kun lokakuun ekana viikonloppuna mennään Kiuruvedelle viettämään sukulaissynttärit ja seuraavalla viikolla on luvassa kaverisynttärit.

Lokakuussa lähdetään pitkästä aikaa reissuun ja suunnaksi otetaan Krakova. Tuohon matkaan onkin hyvä hyvästellä lokakuu. Toivottavasti säät suosii!

Lokakuussa tapahtuu myös muissa harrastuksissa eli uutisia keikkarintamalta: Hellä Sointu & Sopimattomat seuralaiset keikalla Helsingissä. Vuorossa on on julkikeikka. Ihanaa päästä laulamaan. Ihanaa myös, että tuolle keikalle saa tulla kuka vaan.

Missään nimessä ei pidä myöskään unohtaa, että 20.10. Vietetään Espoon SuperParkissa Perhekuplan perhepäivä. Paikalla Perhekuplan bloggaaja ja liput erikoishintaan! Facebookista löytyy tapahtuma ja sinne päivittyy piakkoin myös lipuntilauslinkki.

Marraskuu menee enemmän ja vähemmän pikkujoulukuvioissa. Tällä hetkellä kahdet jo sovittu, mutta eiköhän ne firman pikkujoulut sinne myös mahduttaudu johonkin väliin. Niin ja kyseessä ei ole koko marraskuun pituinen pikkujouluputki, vaan töissäkin käydään välillä.

Joulukuussa olisi tarkoitus piipahtaa Tallinnan joulumarkkinoita katsomassa, ja eiköhän sitä Helsinki ja Porvookin pidä vilkaista. Nurkilla kun ollaan.

Jouluakin ollaan ehditty miettiä. Kaksi edellistä joulua tullut vietettyä Helsingissä ja Tallinnassa, niin nyt on hyvä mennä jo kotiseudulle. Pitkät pyhät onkin paikallaan,. Miehen kanssa varattiin 22. päivä Ouluun Mustachin keikkaliput ja majoitus. Ukkeli saa jäädä yökylään, kun äiti ja isi lähtee pitkästä aikaa keikalle kahdestaan.

Joulun ja uudenvuoden välipäivät meneekin sitten töissä. Vuoden loppu pakottaa joustoihin. Hieman jo hirvittää etukäteen, mutta jospa se siitä. Kiitos kvarttaalitalous ja yritys, jonka tilivuosi päättyy vuoden viimeinen päivä. Iskulauseeni onkin "hengissä vuoteen 2019"

4 kommenttia:

 1. Kaikkee tosi kivaa luvassa vielä vuoden loppuun. Ihanalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 2. No te meinaatte ehtiä vielä vaikka ja mitä!
  Itse ajattelen että jos töihin ja pkotiin pääsen ajoissa edes kerran viikkoon olen voiton puolella 😅

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa kivalta teidän loppuvuoden suunnitelmat! Täällä nerkitty kalenteriin vasta yhdet pikkujoulut. Noh, ehtiihän tässä vielä :)

  VastaaPoista
 4. Loppuvuoteen on teillä suunnitteilla vaikka mitä. Meillä suurin juttu on Tähystäjäprinsessan päiväkodin aloitus marraskuussa. Isityyppi seuraa perässä, samaan taloon töihin sitten Joulukuussa :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!