sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Keittiön uusi tapetti
Tänä viikonloppuna jatkui kodin remointointi ja Ukkelin huoneen jälkeen vuorossa oli keittiö.

Keittiöön vaihdettiin ennen muuttoa välitilan laatat sekä maalattiin seinät ja katto. Perustyöt siis hoidettu, jäljellä enää suunittelemani tapetin laittaminen.

Tapetin valinta oli vaikeaa, koska ihania vaihtoehtoja on liikaa ja seilaavamieleni halusi välillä lintuja, toisella hetkellä kukkia ja välistä geometriset kuviot tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Esimerkiksi Sandbergin malliston Lisa  oli suosikkini, mutta se vaihtui toiseen kukkakuvioon.

Keittiön seinälle tiensä lopulta löysi  Borås Tapeter:in Wonderland malliston Vildtuta 

Vaikka en ole paneeliseinän ystävä, olen haaveilut puolipaneelista. Tapetin kanssa toteutin tätä ajatusta jättämällä vuotapituuden normaalia alemmaksi eli en tapetoinut lattiasta kattoon. Mielestäni toteutus ei madaltanut huonetta, vaan antoi sille lisää pituutta (joku joka näistä asioista oikeasti tietää voi toki olla erimieltä).

EasyUp tapetti oli suhteellisen helppo tapetoitava. Vuorokohdisteinen tapetti oli helppo leikata haluttuun mittaan seinällä, koska ylä- ja alareuna viimeistely tapahtui vuotakohtaisesti. Kuviokohdistuksen kanssa sai olla tarkkana, koska kohdistuskohtia oli paljon.

Pintojen osalta keittiö alkaa olemaan valmis. Vielä maalattava oven karmit, ovi sekä liukuovi keittiön ja olohuoneen välillä. Liukuoveen tulee Hygge & Westin Oh Joy! Petal Pusher (Taupe) tapetti (jämäpätkän ostin pois kuljeksimasta todella halvalla Talo kahdelle luovalta emännältä. Häneltä sain myös vinkkejä, kun suunnittelin remonttia esim. seinänsävy "Paperi" on hänen ehdotus). Liukuovesta lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!