lauantai 10. helmikuuta 2018

Naisten Kymppi ja keräyskampanja - osallistu keräykseen!Toukokuun lopussa juostaan Helsingissä perinteinen Naisten kymppi. Kokemusta Naisten kympistä on muutaman vuoden osalta ja tänä vuonna ajattelin jälleen osallista tähän hauskaan tapahtumaan. Naisten kympin aikaan ei kovin monena vuotena ole joutunut huonosta kelistä kärsimään ja usein kesän ensimmäiset auringon polttamat on saanut hoitaa juoksun jälkeen.

Ilmoittautuminen on tehty ja tavoitteena olisi juosta koko kymppi. Naisten kymppi on tavallaan välietappi kohti Viking tough vaikka onkin huomattavasti rennompi tapahtuma. Tämä on kuitenkin hyvä syy alkaa treenaamaan matkaa varten. Kymppi tulee kyllä kuljettua melkein kuin varkain, koska mukana on niin paljon osallistujia ja kilometrit vain katoaa. Kävellen tosin mennyt aina ennen, joten en ole aivan varma sujuuko matka yhtä vaivatta, kun lajin vaihdan juoksuun.

Ilmoittautumisen yhteydessä huomasin, että Naisten kympin osallistujat voivat halutessaan perustaa keräyssivun ja  kerätä rahaa valitsemalleen kohteelle. Ihastuin ajatukseen, koska mielessäni on ollut, että jotain tällaista olisi kiva tehdä. Toteutus on vain antanut odottaa.

Valitsin kohteekseni Lastenklinikoiden Kummit ry. Monia hyvä kohteita olisi ollut tarjolla, mutta päädyin tähän joulukuussa kokemani "herätyksen" vuoksi. Joulukuussa kävimme Helsinkin lastenklinikalla Ukkelin kanssa ja tuolloin paikalla oli Gladiaattorit piristämässä potilaita. Tunnelma sairaalassa ei yleisesti ole se riemukkain, joten piristäjiä, kuten Kummien tarjoamat vierailut ja Sairaalaklovnit on pieniä tekoja joilla tuodaan vaihtelua arkeen. Myös Sairaalaklonveille olisi keräyksen voinut perustaa.

Keräyssivuni kautta voit osallistua keräykseen ja lahjoittaa valitsemasi summan keräyspottiin. Tässä vaiheessa keräystavoitteeni on 1000€ ja kovasti toivon, että summa ylittyy reilusti. Keräysaika päättyy 3.6. ja varat menevät suoraan Kummien kautta lapsipotilaiden hyväksi.

Linkki keräyssivustolle löytyy tästä: Lapsipotilaiden hyväksi - Hima Saimi 
Nettiselaimella linkki löytyy myös kuvakkeesta blogin oikean reunan sarakkeessa.

Lahjoittaminen on helppoa. 

* Mene keräyssivulle : Lapsipotilaiden hyväksi - Hima Saimi 
*Klikkaa sinistä "Lahjoita nyt" -painiketta otsikon alta.
*Valitse summa (olemassa olevista vaihtoehdoista 10 € / 30 € / 50 € / 100 € tai muu summa)
*Lisää tietosi
*Paina "Jatka"
* Sivu ohjautuu Paytrail sivustolle, jossa voit valita verkkopankkisi tai korttimaksun. Kirjaudu pankkiin ja hyväksy maksu.

Näet lahjoituksesi sivultani ja lahjoittamasi summa nostaa keräyspalkkia.

Ja keräystä saa jakaa!

Osallistu - lahjoita - kerro keräyksestä. Kiitos, että olet mukana!

Lue myös;

Lastenklinikalla käynti ja haaste lukijoille

1 kommentti:

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!