tiistai 19. joulukuuta 2017

Toisenlaiset valmistujaisjuhlat - Perheen kanssa Messukeskuksen sisähuvipuistossaMaanantaina saavutin opintojeni maaliviivan ja kirkkaimman mitalin, kun valmistuin Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta tradenomiksi (BBA) kansainvälisen liiketalouden koulutusohjelmasta eli Degree program of international business, erikoistumislinjana Global Customer Relationship Management and Communication.

Alkujaan olin suunnitellut juhlistavani valmistumista suurieleisesti- tai vähintään järjestäväni kahvituksen kotona, koska ammattikorkeakouluopinnot työnohessa, ja paluu koulunpenkille vauvavuoden ollessa vielä kesken, on kyllä juhlimisen arvoinen suoritus.

Suunnitelmani kariutuivat, kun Messukeskus muisti minua kutsulla tulla tutustumaan etukäteen Messukeskuksessa järjestettävään Suomen Suurinpaan Sisähuvipuistoon. Sisähuvipuistoetkot ja valmistujaiset osui samalle päivällä, mutta valinta ei ollut vaikea. Olin ehtinyt kutsua valmistujaiskahville yhden henkilön (perheineen) joten juhlien peruminen oli helppo urakka (aina kannattaa jättää asioita viime tippaan, niin ne voi parhaassa tapauksessa välttää kokonaan).

En olisi voinnut parempia valmistujaisjuhlia kyllä viettääkään. Sisähuvipuistossa ei turhia jäykistelty ja pukeutua sai erittäin muodollisesti. Näissä juhlissa tosin seremoniamestarina toimi Ukkeli, joka kaksivuotiaan energialla otti Messukeskuksen tilat haltuun.

Sisähuvipuisto ei ollut vielä yleisölle avoin, vaan meidät oli kutsuttu paikalle usean muun bloggaajan kanssa. Kutsuvieraslistasta johtuen oli pomppulinnoissa, liukumäissä, keppihevos- sekä ajoradoilla ja pelipisteillä yllinkyllin tilaa ja Ukkeli oli riemuissaan viilettäessä menemään minkä pienistä jaloista pääsi. Vaikka tila oli valtava ja aktiviteettejä riittämiin, ei voinnut olla miettimättä millainen vilske siellä käykään joulun jälkeen, kun ovet avautuvat yleisölle. Taaperoiden alueeseen oli panosettu, joten sieltä löytyi lattiatilaa riittämiin jopa niille perheen aivan pienimmille. Painotus oli pomppulinnoissa, joten esim. pallomeri jäi kovin pieneksi. Se ei kuitenkaan estänyt äidinkin sukeltaa todistettavasti lähes uppeluksiin.

Vaikka riekkuessa tuli lämmin ja lattialla matot, oli lattia yllättävän kylmä. Kengät jätetään jo tullessa peuhaamisen ajaksi naulakkoon, mutta ehkä Ukkelille (ja itselleni) olisi voinnut harkita vakavasti sisätossuja jalkaa.

Touhusimme paikan päällä 1,5 tuntia ja olisimme voinut pidempäänkin olla, mutta Ukkelin uniaika kutsui. Alustavaa puhetta paluusta pelipaikalle joulun jälkeen oli, mutta epäilys leikkijöiden määrästä sekä mukaan mahtumisesta, tai siitä kuinka nopeasti hukkaa lapsen, kummitteli ilmassa. Aika näyttää mitä teemme. Onneksi Sisähuvipuisto on auki 26.12. - 7.1. joten ehdimme hyvin miettimään asiaa.

Älä unohda arvontaa! Aiemmassa postauksessani on arvonta torstaihin 21.12.2017 klo 21.00 asti ja arvonnassa voi voittaa perhelippupaketin: arvonta löytyy täältä: Arvonta

Lisätietoja Sisähuvipuistosta: Sisähuvipuiston kotisivut

Yhteistyössä: Messukeskus
Olen MacGyver! Pistä paremmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!