maanantai 31. joulukuuta 2018

3. Uudenvuodenlupaukseni - #mammakuntoon2019


Here we go again! Jos yhtään olet seuranut blogiani ehkä osasit tätä jo odottaa: #Mammakuntoon2019

Muistatko #Mammakuntoon 2017 kampanjani? Minä muistan. Muistan kuinka hyvin alkuvuosi lähti käyntiin ja paino tippui. Mitäs sitten tapahtui? Elämäni kiireisin syksy ja + 10 kg. Mutta tikkupullalla silmään, joka vanhoja muistaa.

Tänä vuonna (2018) taas yritettiin, mutta.... ei lähtenyt käyntiin. Uusi työ, uudet haasteet, motivaatio kadoksissa ja kaikki muut tekosyyt. Viime vuoden palopuheesta itselleni vaihdoin vain vuosiluvun, koska kaikki kirjoittamani asiat pätee edelleen (Kyllä, tapanani on kirjoittaa itselleni kannustuspuheita)

Mutta nyt... Uusi vuosi, uusi motivaatio, 40 vuotta tulee mittariin ja pakko tehdä itselleni jotain. Oikeasti.

Eli #Mammakuntoon2019 on kolmas uudenvuodenlupaukseni vuodelle 2019. Ja elämäntaparemontti alkaa huomenna.

Syntymäpäiviäni juhlin heinäkuussa, mutta tarkoitus ei ole, että olen "elämäni kunnossa" puolen vuoden rääkin jälkee. Nope, se urakka olisi pitänyt aloittaa jo ajat sitten.

Tälle vuodelle olen tavoitteeksi laittanut rasvaprosentin pudottamisen kehostani liikunnan ja ruokavalion avulla. 1,5 kg - 2 kg per kuukausi jos saisi painokiloja alentumaan olisin heinäkuussa jo normaalipainoinen eikä tahdinkaan pitäisi olla yhtään liian kova.

Haaveissa myös juoksun aloittaminen jälkeen, mutta ensin tavoiteena vakiinnuttaa kävelylenkit ja liikunnan lisääminen.

Uudenvuodenlupaus nro 3:

Vaatekoko pienemmäksi

P.S. Blogin kuvassa Kristen Visbal:n Fearless Girl patsas, jonka kuvasin Oslossa toukokuussa. Tavoitteena ei pikkutyttöpäinen olemus, vaan muistutus, että minä itse päätän tekemisistäni!

Lue myös:
Uudenvuodenlupaus nro 1 - lukuhaaste
Uudenvuodenlupaus nro 2 - linoprint

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!